Ce job a avut Inna înainte să fie celebră. Nu i-a fost deloc rușine să recunoască

Ce job a avut Inna înainte să fie celebră. Nu i-a fost deloc rușine să recunoască
Ce job a avut Inna inainte sa fie celebra. Nu i-a fost deloc rusine sa recunoasca

Inna a cântat pe cele mai mari scene ale lumii și are fani în țări la care nici ea nu se gândea vreodată. Deși acum are o viață lipsită de griji, în care își face absolut toate poftele, Inna a avut și momente dificile. Nu îi este rușine să recunoască din ce a trăit în trecut.

Inna nu a avut mereu o viață de lux

Despre Inna știe toată lumea că este o artistă care a cunoscut faima internațională odată cu lansarea primei sale piese. Ceea ce mulți nu știu este că frumoasa cântăreață nu s-a născut în puf și nici nu a dus o viață de lux. Contrar aparențelor, Inna a fost nevoită să muncească de mică, pentru a se putea întreține.

Pentru că munca înnobilează, Innei nu îi este rușine să recunoască ce meserie a avut înainte să devină faimoasă. Tinerii din ziua de astăzi s-ar jena să dezvăluie că au avut un asemenea job. Însă nu și Inna, care spune cu mândrie ce a făcut pentru bani de buzunar.

Ce meserie a avut artista înainte să ajungă celebră

Pe vremea când era adolescentă, vedeta noastră a lucrat ca vânzătoare la tarabele din stațiunile de pe litoral, unde vindea costume de baie, papuci sau umbrele, lucru de care nu îi este deloc rușine să povestească.

„A fost un job de vară, așa cum au mulți adolescenți pe perioada vacanței”, a declarat Inna, pentru Cancan.

Cu melodia „Hot” a dat lovitura

Nici cu muzica nu a avut cine știe ce succes la început, după cum mărturisește chiar artista. Din fericire, s-a orientat către un alt gen muzical, iar piesa „Hot” a spart toate topurile.

„Primul meu proiect muzical a fost unul pop-rock, care nu a funcționat așa cum m-am așteptat. Ulterior, am lansat piesa «Hot». And the rest is history (Restul e istorie, n.r.).

Unul dintre cele mai mari concerte pe care le-am susținut a fost în Olanda la Queen’s Day, în fața a sute de mii de oameni. A fost copleșitor!”, a dezvăluit Inna.

Celebra cântăreață dezvăluie care este cheia succesului

Pentru a reuși în viață, Inna se ghidează după un principiu foarte sănătos. Artista este de părere că nu trebuie să te dai bătut niciodată, oricât de greu ți s-ar părea. Întotdeauna după furtună apare soarele, punctează vedeta.

„Am învățat cu anii că oricât de greu ar părea un moment, are o rezolvare și de obicei, după momentele grele, vin altele frumoase, care să compenseze”, a mai spus solista.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI