23 sept. 2021 | 17:08

Inna, reacție în premieră despre câți bani a câștigat. Ce cheltuieli are cântăreața

Monden
Inna, reacție în premieră despre câți bani a câștigat. Ce cheltuieli are cântăreața
Inna, dezvăluiri surprinzătoare despre banii pe care îi câștigă

Inna este una dintre cele mai cunoscute cântărețe din România, bucurându-se de un mare succes atât în țară, cât și peste hotare. Vedeta a susținut multe concerte de-a lungul anilor, a semnat contracte uluitoare de imagine, dar și a avut apariții la diferite emisiuni.

Inna, dezvăluiri despre cheltuielile sale. Vedeta a fost extrem de sinceră

Inna face parte din jurații de la ‘Masked Singer’, bucurând publicul din România cu replici și reacții spumoase ori de câte ori află un indiciu cu privire la persoanele care se află sub măști. Între timp, vedeta se ocupă și de propria carieră, fiind extrem de căutată.

Totuși, ea preferă să fie extrem de discretă în momentul în care vine vorba despre viața personală sau despre banii pe care îi câștigă. Inna are acces la multe haine de lux, vacanțe exotice, așa că multă lume ar putea să creadă că aceasta își îndeplinește orice dorință.

Inna: ‘Nu am pierdut simțul realității’

Vedeta a recunoscut că niciodată nu a pierdut contactul cu realitatea, astfel că știe prețurile produselor din magazine, mai ales pentru că a fost nevoită să se ocupe de cumpărături în pandemie, în perioada în care toți au petrecut mai mult timp în locuință.

„Nu am pierdut simțul realității și mai ales în ultimul an, în care am stat mai mult pe acasă, m-am ocupat de multe ori singură de cumpărături și știu prețurile.”, a zis Inna pentru revista Viva!.

În ce proiecte investește Inna sume mari de bani, de fapt

Inna își uluiește fanii prin fiecare poză sau apariție, mai ales pentru că aceasta îi ține la curent pe admiratorii din mediul online cu privire la orice mișcare. Ea preferă să se relaxeze în vacanțe superbe, în locații de lux, dar această mică plăcere nu este îndeplinită foarte des.

Vedeta a recunoscut că nu exagerează cu lucrurile scumpe sau cu vacanțele, fiind echilibrată din punct de vedere financiar. De asemenea, Inna investește bani în cariera sa, dar și într-o casă de discuri, mai ales pentru că este partener la respectiva companie.

„Cred că extravaganță poate însemna ceva diferit pentru fiecare dintre noi. Sunt momente în care mă răsfăț cu anumite lucruri sau vacanțe aparte, dar nu fac acest lucru des.

Sunt destul de echlibrată din acest punct de vedere. Banii îi investesc în proiectul INNA și în casa de discuri Global Records, unde sunt partener.”, a mai zis cântăreața pentru publicația menționată mai sus.

 

Parteneri
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent
Redactia.ro
Lovitură de teatru! De ce ar fi făcut luptătorul MMA gestul golănesc către fata din ring: ”N-am altă explicație”
Digisport.ro
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Digi24
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Decizia luată de Guvern. Când se plătesc pensiile de Paște
EVZ.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
NOILE REGULI pentru șoferi. Au fost adoptate astăzi, 24 APRILIE
Capital.ro
Top 5 alimente care ne otrăvesc organismul și trebuie evitate | Dr. Cezar: ”E favorizantă pentru apariția cancerului”
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Cine PIERDE bani din PENSIE imediat. ANUNȚUL ministrul MUNCII
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro