28 feb. 2021 | 10:15

Ce au pățit prietenii Adinei Alberts după ce s-au vaccinat anti-covid-19

Știri generale
Ce au pățit prietenii Adinei Alberts după ce s-au vaccinat anti-covid-19
Ce au pățit prietenii Adinei Alberts după ce s-au vaccinat anti-covid-19. Doctora e șocată total

Ziua și controversa privind contextul pandemic din România. Doctorul Adina Alberts este șocată total de ce se întâmplă în România. Ce au pățit niște prieteni de-ai specialistului după ce au fost imunizați cu ambele doze de vaccin anti-COVID-19.

Ce au pățit prietenii Adinei Alberts după ce s-au vaccinat anti-covid-19

Medicul Adina Alberts este una dintre cele mai puternice voci din România care a vorbit, de-a lungul lunilor, despre evoluția cazurilor de coronavirus de la noi din țară. Recent, medicul a stârnit vâlvă în mediul online după ce a postat un mesaj, pe pagina sa oficială de Facebook, în care a relatat ce au pățit niște prieteni de-ai ei din Brăila, după ce au fost vaccinați anti-COVID-19.

Se pare că, după ce au primit ambele doze de ser Pfizer, un cuplu a fost obligat să stea în carantină timp de 14 zile, după ce femeia a intrat în contact direct cu o persoană infectată cu Sars-COv-2. Acest lucru l-a scandalizat pe specialist, dând de înțeles cum se „conturează astfel valul 3”:

„ULUITOR!!! Tocmai am intrat în discuție cu o prietenă virtuală. Doamna mi-a povestit că, deși atât dumneaei cât și soțul dânsei sunt vaccinați cu vaccinul de la Pfizer, cu ambele doze încă din 17 februarie.

Totuși ambii soți au fost consemnați la domiciliu în carantină, 14 zile, de către DSP, pentru că doamna a fost „contact direct” a unei persoane cu test PCR pozitiv. Mie mi se pare că este de un ilogism maxim. Păi atunci de ce s-au mai vaccinați oamenii ăștia?!?!

Am promis că nu devoalez numele soților, dar măcar orașul în care se întâmplă inepția asta tot o să spun. Este vorba de Brăila. Nu m-aș mira ca urmând logica asta de fier, să îi interneze în spitale, sub “supraveghere medicală”, 48 de ore! Da, pe vaccinați!

Crește numărul internărilor, a carantinaților… Se conturează astfel “valul 3”! #SanatateaTAPrioritateaMEA”, a fost mesajul doctorului Adina Alberts de pe Facebook.

Ce părere are dr. Adina Alberts despre un posibil val trei al pandemiei de coronavirus

Asta nu este tot. Dr. Adina Alberts atrage atenția asupra discrepanței din Statele Unite ale Americii și Europa privind gestionarea situației în contextul pandemic. Specialistul susține că oficialii din Europa se pregătesc de valul 3 în timp ce, peste Ocean, americanii mai au puțin și ies din pandemie, având în vedere statisticile care arată atât rata de noi infectări pe zi cât și numărul deceselor zilnice provocate de COVID-19  ce au scăzut de patru ori.

„În timp ce SUA se pregătește să iasă din pandemie, Europa se pregătește de “valul 3”. Mai marii Europei declară că un astfel de “pericol” ar fi iminent dacă nu ne îngrămădim să ne vaccinăm. Amintesc că SUA a avizat utilizarea Ivermectinei pentru prevenția și tratarea COVID, în urmă cu aproximativ o lună.

Rata de noi infectări pe zi a scăzut de patru ori, de la peste 300 000 la 77 000; rata deceselor zilnice s-a redus de la 4000 la 1300. Și doar 6,6 % din populația SUA este vaccinată cu ambele doze. Priviți și dvs statisticile oficiale!”, a fost mesajul postat de dr. Adina Albert pe rețelele de socializare.

Parteneri
Cum ar fi reușit vrăjitoarea Sidonia să-și scoată fiii din pușcărie. Detalii uluitoare
Redactia.ro
Cine a fost marea iubire a lui Mihail Sadoveanu. S-a îndrăgostit nebunește de ea la 60 de ani: „Iartă-mă că-mi ești prea dragă”
Click.ro
Cântărețul olandez descalificat de la Eurovision riscă să fie pus sub acuzare de poliție
Digi24
Un mercenar rus, fost membru Wagner, spune că ucide prizonieri ucraineni din compasiune: „E și un gest de umanitate din partea noastră”
Digi24
Acasă la Laura Cosoi. Imagini superbe din casa de poveste a actriței / FOTO
Unica.ro
Prognoza meteo pentru lunile vară. Cum va fi vremea pe litoral
EVZ.ro
Copaci care cresc repede. Ce să plantezi în curte ca să ai umbră în câțiva ani
Spynews
TAXA care DISPARE definitiv din România. Iohannis a promulgat legea marți, 14 mai
Capital.ro
Trucul banal care ține muștele la distanță, fără soluții chimice. Așa nu vor mai intra în casă
Antena 3
După 12 ani, se întoarce la PRO TV. Primele declarații: „Tot felul de neajunsuri și neînțelegeri..”
Avantaje
Gest ȘOCANT făcut de TATĂL lui VLAD PASCU în TRAFIC! Nimeni nu se aștepta după TRAGEDIE
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Un bărbat a murit în curtea vrăjitoarei Sidonia, unde s-a sărbătorit eliberarea fraților Marin! A fost găsit fără suflare după petrecere: ”Au strigat...”
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Florin Salam, în genunchi în fața soției după ce Roxana i-a oferit cadou o mașină de lux! Cum arată noul bolid al manelistului
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'
Shtiu.ro