02 mart. 2021 | 15:51

Ce a transmis Ioana Năstase după ce a luat decizia divorțului de Ilie Năstase. Reacția fără echivoc

Știri generale
Ce a transmis Ioana Năstase după ce a luat decizia divorțului de Ilie Năstase. Reacția fără echivoc
Ce a transmis Ioana Nastase, dupa decizia divortului

Ioana Simion și Ilie Năstase vor divorța, iar bruneta a făcut și primele declarații, după ce a depus actele de divorț, spunând că nu mai poate să vadă vreo cale de împăcare între ea și Ilie Năstase.

Ce a transmis Ioana Năstase după ce a luat decizia divorțului de Ilie Năstase

După ce Ioana Simion a fost victima violenței domestice, cazul celor doi soți a fost intens mediatizat. Ea a apelat la ajutorul autorităților, acuzând un comportament agresiv al lui Ilie Năstase față de ea.

Ioana Simion a părăsit ulterior și căminul conjungal și chiar dacă cei doi au mai fost văzuți împreună în oraș, iată că ea a decis într-un final să rupă orice legătură cu soțul ei.

Astfel, Ioana Simion a spus că decizia a de separa oficial a venit după două luni în care a chibzuit bine, iar divorțul ar urma să aibă loc la tribunal, întrucât asta e decizia fostului sportiv.

„Am fost și am făcut ce trebuia să fac. Am luat decizia, am stat 2 luni, m-am gândit foarte bine și am ajuns la concluzia că e cel mai bine așa. (…) Eu îi voi da tot ce este de dat. Dacă sunt bunuri acumulate în comun, eu îi voi da ce este de dat. Sunt o femeie pe picioarele mele, nu stau să mă țigănesc. Acele bunuri nu se vor împărți (n.r. apartamentele achiziționate cu banii ei), probabil cadoul pe care mi l-a oferit. Nu știu de ce a ales această cale. Vom vedea în instanță.

Trebuie să fim pregătiți pentru orice. Mai presus de toate, pentru mine este foarte importantă liniștea sufletească. Eu am gândit-o vreo 2 luni și pentru că sunt o femeie calculată, mereu voi încerca să iau o decizie corectă și foarte bine gândită. Nu voi da înapoi. Niciodată”, a spus Ioana Simion la Antena Stars.

Ioana Simion, mesaj pentru femeile agresate de soți

Ioana Simion a mai dorit să le transmită și un mesaj pentru femeile agresate în căsnicie și care nu au curaj să divorțeze de soții lor.

 „Le va fi mai greu la început, după care viața va intra pe un făgaș normal. O femeie nu merită înjosită, indiferent cine ar fi acea persoană. E foarte bună starea mea de acum, sunt ok cu mine însămi că am luat decizia corectă. M-am gândit foarte bine.

Eu cred că el știe de la prima oră și bănuiesc că știe. M-a sunat și mi-a spus că își dorește să discutăm și toate discuțiile au dus spre mai rău. Voi încerca să stau cât mai departe și să pun în aplicare ce îmi doresc.”, a mai spus Ioana Simion la Antena Stars.

Parteneri
Câți bani a obținut Alex Delea la Survivor după 15 săptămâni la Survivor. Postul Pro TV, pus la zid după eliminarea favoritului
Redactia.ro
Horoscop săptămâna 26 aprilie - 2 mai. Vești grozave pentru 4 zodii. Au noroc pe toate planurile
Click.ro
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham actualizează planul pentru funeralii
Digi24
O nouă filmare a atacului cu bombă din timpul retragerii trupelor americane din Afganistan contrazice raportul Pentagonului
Digi24
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile Unica
Unica.ro
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews
Ungaria a dat ordin. Șoferii români care au interzis peste graniță. Se aplică din 1 Mai
Capital.ro
Horoscop 27 aprilie 2024. Leii ar trebui să fie atenți la sănătate, Berbecii au parte de creativitate
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
RĂSTURNARE de situație privind ADERAREA la SCHENGEN! AU anunțat
Mediaflux
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro