Ce a postat Lidia Buble după ce s-a aflat cine e iubita lui Răzvan Simion: ”E mai cu moț”

Ce a postat Lidia Buble după ce s-a aflat cine e iubita lui Răzvan Simion: ”E mai cu moț”
Lidia Buble, postare după ce s-a aflat cine e iubita lui Răzvan Simion

După o relație de mai bine de cinci ani, Răzvan Simion și Lidia Buble și-au luat ”rămas bun” anul trecut, din postura de iubiți, căci parteneri de afaceri au continuat să fie și după ruptură, matinalul rămânându-i manager. Amândoi s-au resemant cu decizia. ”Liberi de contract”, tineri și dornici să iubească, ambii și-au îndreptat zările pe unde i-au dus cărările. Mai nou, pe artistă spre excentricul milionar Cobra Tate, din postura de amică pentru moment, iar pe moderator spre Daliana Răducan, care îi e iubită. În acest context, vorbele Lidiei au ajuns ”cap de afiș”, fie ele și departe de trecut.

Postarea Lidiei Buble după ce s-a aflat cine e iubita lui Răzvan Simion

Până acum, Răzvan Simion a reușit să își țină iubita departe de ochii curioșilor, în presa mondenă existând doar câteva specualții și imagini cu cei doi, dar fără ca identitatea femeii să fie devoalată. De altfel, doar câțiva prieteni foarte apropiați au știut despre legătura lor, până aseara, când fiica prezentatorului TV, Ianca, l-a dat de gol. Adolescenta a ieșit la restaurant cu tatăl ei și cu iubita acestuia, cu care s-a și fotografiat. Imaginile au fost publicate pe Instagram, în secțiunea de Story, iar bruneta a fost etichetată.

Femeia se numește Daliana Răducan și este de profesie arhitect și designer de interior. Ea a făcut parte pentru o scurtă perioadă din echipa emisiunii ”Visuri la Cheie”, de la Pro TV. De câțiva ani, lucrează pe cont propriu.

„Îmi place să mă descriu ca având un ochi de artist și un ochi de arhitect riguros, fiind în același timp creativ, dar cu un accent imens pe fiecare detaliu important. Scopul meu este să găsesc locul dulce dintre exuberanță și simplitate – căutând confort, circulații fluide, detalii, armonie, simetrie și tehnologie discretă”, este autodescrierea de pe site-ul ei de artă.

Răzvan și Daliana sunt împreună de mai bine de nouă luni, timp în care au fost plecați în câteva vacanțe atât în țară, cât și în străinătate, și s-au afișat și la evenimente private la braț, deci și-au oficializat relația în fața prietenilor comuni.

Artista, departe de noutățile din viața fostului partener 

Imediat după ce admiratorii vedetei Antena 1 au aflat că există viață după Lidia, cântăreața a publicat pe pagina de Instagram un mesaj.

„Să vă explic ce înseamnă limbă geografică. Eu am și cum se manifestă și cum arată, mai mereu am limba puțin pătată și am mai multe papile gustative decât un om obișnuit, un om care are limba ca orice altă persoană. La noi e mai cu moț, la noi totul se simte mai intens, ca să vorbesc în versurile piesei noi. Da, deci suntem speciali”, a spus solista.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI