S-a aflat cine e, de fapt, iubita lui Răzvan Simion. E fostă vedetă PRO TV și arată senzațional

S-a aflat cine e, de fapt, iubita lui Răzvan Simion. E fostă vedetă PRO TV și arată senzațional
S-a aflat cine este iubita lui Razvan Simion

După o relație de mai bine de cinci ani cu Lidia Buble, Răzvan Simion, anunța, în primăvara anului trecut, că cei doi s-au despărțit. Însă prezentatorul și-a refăcut viața amoroasă, îndrăgostindu-se de o femeie frumoasă, care a avut legătură și cu televiziunea.

S-a aflat cine e, de fapt, iubita lui Răzvan Simion

Tânăra în cauză se numește Daliana Răducan și este arhitect de design interior. Aceasta a făcut parte din echipa ”Visuri la Cheie”, de la Pro TV.

Însă până în prezent, Răzvan Simion a reușit să-și țină secretă relația și numai câțiva prieteni foarte apropiați știau de idila lor. Până recent însă, când fiica lui, Ianca, i-a dat de gol. Astfel că puștoaica, care a împlinit 16 ani, și-a aniversat ziua de naștere într-un cadru restrâns, cu tatăl și cu iubita acestuia, cu care s-a și fotografiat. A postat imaginile pe Instagram, la secțiunea Story, iar frumoasa bruentă a fost etichetată. De aici a fost ușor de aflat că femeiea este chiar iubita lui Răzvan Simion, mai ales că apăruseră fotografi tip paparazzi cu ea. Ea se numește Daliana Răducan, de profesie arhitect și designer de interior. Ea a făcut parte și din echipa emisiunii ”Visuri la Cheie”, alături de Dragoș Bucur, dar de câțiva ani lucrează pe cont propriu, având un birou pe strada Paris, din București.

„Îmi place să mă descriu ca având un ochi de artist și un ochi de arhitect riguros, fiind în același timp creativ, dar cu un accent imens pe fiecare detaliu important. Scopul meu este să găsesc locul dulce dintre exuberanță și simplitate – căutând confort, circulații fluide, detalii, armonie, simetrie și tehnologie discretă”, este autodescrierea de pe site.

Daliana și Răzvan Simion locuiesc împreună

Aparent, Daliana a fost acceptată și de copiii prezentatorului, iar surse din apropierea lor au mărturisit pentru click că locuiesc împreună și că lucrurile sunt destul de serioase între ei. Ei sunt împreună de mai bine de nouă luni, vreme în care au fost plecați în câteva vacanțe prin străinătate, dar și în țară.

Amintim că Răzvan Simion a avut o relație de 15 ani cu Diana, căsnicie din care a rezultat doi copii, Ianca și Tudor. Cei doi au divorțat, însă el și mama copiilor se ocupă exemplar de copii. Diana, fosta soție a lui Răzvan Simion, și-a găsit liniștea în brațele unui afacerist timișorean. Cei doi s-au logodit, iar Răzvan Simion pare să fie pregătit să urmeze și el aceeași cale.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI