Răzvan Simion, mai tandru ca niciodată cu noua iubită. Lidia Buble nu va dori să vadă imaginile astea

Răzvan Simion, mai tandru ca niciodată cu noua iubită. Lidia Buble nu va dori să vadă imaginile astea
Răzvan Simion a fost surprins purtându-se tandru cu noua iubită

„Astăzi, Lidia nu mai e fericită lângă mine. Îi cer iertare pentru că la un moment dat am devenit insuficient. Și mă iert și pe mine pentru că nu am mai avut ce să ofer când poate ar mai fi fost multe de oferit”, este o parte din mesajul lui Răzvan Simion care vestea despărțirea de cântăreață, după aproape cinci ani de relație. Au trecut șase luni de atunci, așa că, în graba după iubire, unul dintre ei pare să fi fost mai norocos. Matinalul și-a găsit o parteneră, cu care nu se sfiește să se afișeze în spațiul public. Recent, cei doi au fost surprinși împărțindu-și gesturi tandre în miezul zilei.

Răzvan Simion, tandru cu noua iubită

Răzvan Simion a fost surprins de fotoreporterii SpyNews în zona de nord a Bucureștiului, căutând un restaurant de lux pentru a lua masa în compania partenerei, apărută în viața sa la scurt timp de la despărțirea de Lidia Buble. În schimb, pe cât de norocos în dragoste, pe atât de ghinionist la capitolul loc liber în restaurant. Vedeta a fost nevoită să verifice nu mai puțin de trei localuri pentru a găsi, într-un final, o masă liberă.

După ce prima locație era plină, iar la a doua trebuia să aștepte ceva vreme pentru a putea lua prânzul, abia a treia încercare a fost cu noroc. După ce s-a asigurat că a găsit o masă, și-a parcat mașina la câțiva pași distanță de intrare, apoi a luat-o de mână pe iubita sa și împreună s-au îndreptat rapid înspre restaurant.

Viața merge înainte

Răzvan Simion a divorțat de mama copiilor săi, Diana, în anul 2015. De Lidia Buble s-a despărțit în iunie 2020, iar acum iubește din nou. Acesta a fost surprins în compania ei în noiembrie 2020, pe stradă, de mână. Cei doi au fost la un restaurant din cartierul Floreasca, de unde au ieșit ținându-se de mână, până la mașină.

Aceeași femeie a fost surprinsă lângă matinal și la finalul verii trecute, pe terasa Hotelului Swissotel, din Istanbul. Singura care a rămas singură din acest triunghi ce a generat controverse este Lidia Buble. Vedeta nu a anunțat nimic oficial și nici nu a fost surprinsă de fotoreporteri în compania altui bărbat, dar asta nu înseamnă că și specialiștilor le mai poate scăpa ceva din când în când, iar în viața solistei să existe cineva.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI