Ce a făcut Cătălin Măruță după ce Alexandra Stan a făcut acuzații grave. Gestul vedetei Pro TV

Ce a făcut Cătălin Măruță după ce Alexandra Stan a făcut acuzații grave. Gestul vedetei Pro TV
Ce a făcut Cătălin Măruță după ce Alexandra Stan a făcut acuzații grave.

Recent, artista Alexandra Stan spunea într-un podcast că nu mai vrea să audă de Cătălin Măruță. Ea a răbufnit la adresa prezentatorului de televiziune și a susținut că nu se aștepta niciodată din partea lui să spună despre ea ”atâtea minciuni”.

Ce a făcut Cătălin Măruță după ce Alexandra Stan a făcut acuzații grave

Alexandra Stan nu s-a mai putut abține și a făcut publică o conversație între ea și Cătălin Măruță. Artista a ținut să precizeze că nu mai dorește să apară nici în ruptul capului în emisiunile pe care el le moderează.

„Zilele trecute, am avut o intamplare cu Maruta. Si m-a suparat foarte, foarte tare, pentru că eu la Catalin tineam foarte mult, si la Andra, si niciodata nu m-a deranjat cu nimic, eu nu l-am deranjat pe el cu nimic, a fost o chestie asa..adica cu toate ca multa lume vorbea despre el, ca ce face el la TV.

A facut niste chestii foarte urate, a trecut peste tot managemantul meu, peste casa de discuri, peste PR, peste deciziile noastre de a nu da, a nu difuza un anumit material, cu toate ca i-am zis sa-l dea peste data de 30, l-a dat cu două sau trei săptămâni inainte, a scris niste lucruri despre mine foarte nasoale. Eu am fost la doctor și mi-a zis doctorul ca nu o sa pot sa fac copii un an, iar daca fac oricum e challenging, adica pot sa-mi dereglez glanda hipofiza si sa fac tumoare si sa mor.

Si el scria ca nu-mi mai acopar burta, ca sunt insarcinata si chestii d-astea.

Si sincer, mi s-a parut foarte urat din partea lui si n-o sa mai vorbesc niciodata si nu sa o mai merg niciodata la Catalin Maruta, in nicio emisiune pe care o are el, pentru niciun ban din lumea asta…”, a spus artista extrem de supărată.

Cătălin Măruţă se relaxează în vacanță

Însă nu este prima dată când prezentatorul Cătălin Măruță este acuzat de vedetele de la noi de lucruri grave. El a mai avut probleme şi cu Alex Velea, Mihai Bendeac, ba chiar şi cu Ioana Ignat, pe care ar fi pus-o într-o situaţie jenantă în direct, în timpul emisiunii sale.

Pentru că emisiunea pe care ea o moderează este în vacanţă, vedeta de la ProTV se relaxează alături de cei doi copii și de Andra într-o locaţie de vis, pentru a uita ”de problemele de acasă”.

Urmăriți Playtech.ro și pe