Alexandra Stan va deveni mămică?! Anunțul surpriză al cântăreței, nimeni nu se aștepta

Alexandra Stan va deveni mămică?! Anunțul surpriză al cântăreței, nimeni nu se aștepta
Alexandra Stan va deveni sau nu mămică? Ce anunț a oferit artista?

Fanii starului internațional sunt uimiți de anunțul artistei care le-a cam dat de gândit. Cunoscuta cântăreață urmează să devină mămică? Ce mesaj le-a transmis celor care o urmăresc pe rețelele de socializare și în apariții TV?

Anunț surprinzător pentru fanii Alexandrei Stan: artista va deveni mămică?

Alexandra Stan a surprins pe toată lumea cu vestea că a decis să facă pasul cel mare. Aceasta nu le-a dat de gândit fanilor nici că are o relație atât de stabilă, mai cu seamă că în anii precedenți soarele nu prea a răsărit pe strada ei în sectorul amoros.

Totul s-a schimbat când l-a întâlnit pe Emanuel, bărbatul care i-a schimbat viața și a făcut-o imediat să se gândească la căsătorie. Cunoscutul star internațional a vorbit despre o viitoare sarcină și despre cât de mult își dorește să devină mămică.

Blondina se gândește serios la următorul pas, iar se pare că mărirea familiei este un obiectiv al celor doi soți. Deși sunt căsătoriți de doar câteva luni, cântăreața este sigură pe mariajul pe care visează să-l aibă toată viața, iar tot ce îi mai lipsește din ecuație este un copil.

Invitată într-o emisiune TV, Alexandra Stan a fost întrebată dacă în familia ei urmează să-și facă apariția alt membru. “Da, îţi fac un verişor. Un nepoţel. În curând, sperăm. Când vrea Dumnezeu”, a spus artista, emanând fericire din toți porii.

“Nu mă aşteptam să iau decizia asta, a venit cu o bucurie mare”

Celebra vedetă nu se gândea nici la momentul în care va ajunge în fața ofițeului stării civile va fi atât de aproape. Aceasta a recunoscut că statusul de soție i-a schimbat complet viața, dar nu regretă deloc acest lucru.

“Nu mă aşteptam să iau decizia asta, a venit cu o bucurie mare. Acum înţeleg de ce o diferenţă între relaţie şi căsnicie. Se sudează şi la prima ceartă nu mai zici ”Gata, mă duc la Vama Veche”.(…)

Era consilier, mult spus terapeut, l-am cunoscut în altă conjunctură. Prin nişte prieteni comuni. M-am dus acasă într-o joi şi am întrebat-o pe mama ce face sâmbătă. M-a întrebat de ce, i-am zis că mă mărit” a mai spus Alexandra Stan.

„Nu cred că ai de ce să aștepți”

Blondina și soțul ei s-au gândit să se căsătorească după doar câteva săptămâni de relație, iar ea a motivat această decizie: „Atunci când există iubire, respect, înțelegere, nu cred că ai de ce să aștepți. Unii oameni iau deciziile acestea mai greu, alții mai repede.

Nu consider că trebuie să existe un pattern. Hotărâtă și fericită”, a declarat artista despre evenimentul care i-a luat prin surprindere pe toți. Niciunul dintre parteneri nu și-a dorit o nuntă mare, mai cu seamă că au vrut ca evenimentul să aibă loc pe cât mai simplu, alături de cei mai apropiați oameni.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI