Cazul Caracal. Ce se întâmplă în procesul de divorț al părinților Luizei Melencu

Luiza Melencu, una dintre victimele lui Gheorghe Dinca

Cazul Caracal. S-a aflat ce se întâmplă în procesul de divorț al părinților Luizei Melencu. Este mai mult decât bizar ceea ce se întâmplă.

Familia Luizei Melencu a mai primit o lovitură din partea instanței. Ce se întâmplă cu divorțul mamei tinerei dispărute

Cazul Caracal este incredibil ce se întâmplă în procesul de divorț al părinților Luizei Melencu, fata răpită și ucisă de Gheorghe Dincă. Dosarul Caracal continuă să fie unul controversat, atât din cauza evenimentelor întâmplate, precum și a măsurilor luate de autorități în acest caz.

Astfel, judecătorii din Craiova au fost puși în situația de a decide asupra divorțului dintre părinții Luizei Melencu, în contextul în care tatăl tinerei dispărute a murit în luna decembrie a anului trecut.

Când a cerut Monica Melencu divorțul de soțul ei

De asemenea, mama Luizei Melencu a cerut divorțul de soțul ei pe 25 noiembrie 2020, cu doar câteva zile înainte ca acesta să moară. Tragedia din familia Luizei Melencu nu i-a împiedicat însă pe magistrați să judece cauza, mai ales că în cauză nu fuseseră depuse acte care să dovedească decesul lui Claudiu Melencu.

Astfel, săptămâna trecută, a venit și decizia, una la fel de bizară precum cererea în sine.

Decizia magistraților

Anulează cererea de chemare în judecată. Cu drept de reexaminare în termen de 15 zile de la comunicarea încheierii, ce va fi depusă la Judecătoria Craiova. Dată în Camera de Consiliu de la 13 ianuarie 2021. Pronunţarea hotărârii se face prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor de către grefa instanţei, azi, 13 ianuarie 2021”, se arată în decizia magistraților de la Judecătoria Craiova.

Potrivit deciziei mai sus citate, părinții Luizei Melencu rămân în continuare căsătoriți chiar dacă unul dintre ei a decedat. În plus, decizia instanței va fi comunicată și în scris celor două părți, iar acestea au dreptul de a cere reexaminarea hotărârii până la sfârșitul luni acesteia.

Familia Melencu, greu încercată în ultima perioadă

Familia Luizei Melencu trăiește un coșmar încă de la dispariția fetei. Mai întâi, bunicul tinerei a fost considerat unul dintre principalii suspecți în cazul dispariției.

După ce s-a aflat de existența lui Gheorghe Dincă, procurorii au lăsat să ajungă în presă informația cum că soțul Monicăi Melencu nu este tatăl biologic al Luizei, lucru care a creat și mai multă tensiune în familia fetei și așa greu încercată.

Monica Melencu s-a luptat cu procurorii

Apoi a urmat o adevărată luptă a procurorilor cu mama Luizei, în care aceasta a fost la un pas să fie amendată pentru că refuza să-și repete testul ADN.

Într-un final, ca să încheie un adevărat an de coșmar, Claudiu Melencu a murit, în decembrie, nu înainte ca Monica Melencu să ceară în mod oficial divorțul.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI