Cazul Caracal. Ce a făcut mama Luizei Melencu înainte ca soțul ei să moară. Ce trist!

Cazul Caracal. Ce a făcut mama Luizei Melencu înainte ca soțul ei să moară. Ce trist!
Ce a făcut mama Luizei înainte ca soțul său să moară

Cazul Caracal apasă greu pe familiile celor două fete dispărute, iar familia Luizei Melencu este extrem de afectată din acest punct de vedere. Un adevărat blestem pare să fi căzut pe familia fetei dispărute.

Ce a făcut Luiza Melencu înainte ca soțul ei să moară

Conform portalului instanțelor din România, pe 25 noiembrie 2020, mama Luizei Melencu a depus o acțiune de divorț la Judecătoria Craiova împotriva soțului ei, Claudiu. După o săptămână, sora fetei dispărute anunța îndurerată moartea tatălui ei. Bărbatul era prea afectat de dispariția Luizei dar și de neputința autorităților de a o găsi și până la urmă pur a cedat, potrivit wowbiz.ro.

Nu este știut motivul care a dus la divorțul dintre părinții Luizei Melencu, însă cert este faptul că viața lor a fost dată peste cap de ancheta procurorilor. În urmă cu un an, procurorii au lăsat să ”răsufle” în media o informație care nu ar fi rebuit să ajungă niciodată publică. Mai exact, potrivit analizelor ADN, Claudiu nu era tatăl biologic al fetei dispărute. Cu toate că părinții Luizei au respins informația, se pare că presiunea pusă asupra lor i-a afectat.

”Am aflat după 20 de ani că fetița mea nu e fetița mea. Eu nu am nici o îndoială. Pe acest copil l-am crescut eu. Soția mea a stat lângă mine, am văzut cum i-a crescut burtica. Eu pot să fac alte ADN-uri, să vedem ce iese” , spunea tatăl Luizei Melencu.

Mama Luizei a refuzat să mai facă teste

Potrivit sursei citate, mama Luizei a refuzat mult timp să mai facă alte teste , motivând că nu are încredere în ele. Femeia a fost amenințată cu amenda și până la urmă a acceptat să vina la INML să-i fie recoltate alte probe biologice.

De asemenea, și bunicul fetei dispărute a trecut prin momente grele. El a fost suspectat că ar avea legătură cu răpirea. Mai mult de atât, Alexandru Cumpănașu a declarat recent că bătrânul ”și-a abuzat nepoata” și că Luiza a fost plecată de acasă timp de un an din cauza bunicului său.

Tatăl Luizei a murit cu gândul la fiica sa

Potrivit unui apropiat al lui Claudiu Melencu, tatăl Luizei a murit cu gândul la fiica sa dispărută. Se pare că bărbatul era foarte afectat din cauză că nu putea afla adevărul.

”Nici nu știți cât suferea. Era distrus că nu poate afla adevărul. El nu apărea prea des la televizor, încerca să afle singur ce s-a întâmplat. Era convins că Luiza a fost răpită, că este undeva, în afara țării. Își dorea mult să fie față-n față cu Dincă la proces. S-a stins cu gândul că nu știe unde este fetița lui”, a povestit acesta pentru Adevărul.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI