Cazul Caracal. Alexandru Cumpănașu i-a șocat pe toți: ce spune despre bunicul Luizei Melencu

Cazul Caracal. Alexandru Cumpănașu i-a șocat pe toți: ce spune despre bunicul Luizei Melencu
Cazul Caracal. Alexandru Cumpănașu, acuzații dure la adresa bunicului Luizei Melencu

După ce a intrat într-o nouă cumpănă, fiind acuzat de hărțuire sexuală în urma unei convorbiri pe care a purtat-o cu o tânără, pe Internet, pentru care există mărturii și înregistrări video, ”Profu’ online”, după cum se intitulează în mediul virtual, a revenit la cazul care l-a consacrat, ”Cazul Caracal”. Alexandru Cumpănașu a lansat o serie de acuze la adresa bunicului Luizei Melencu, în 6 ianuarie 2021, într-un live pe Facebook.

Alexandru Cumpănașu, despre cazul Caracal: „Am informații că Luiza Melencu a fost abuzată de bunicul ei”

„Domnului Iordache îi transmit atât: am și eu înregistrări cu persoane, cu martori care vorbesc despre infracțiunile pe care acesta le-a comis asupra nepoatei dumnealui. Înțeleg și vreau să se verifice de către organele abilitate… Eu nu vin să-l jignesc, dânsul folosește jigniri la adresa mea, fără să aibă nici o noimă. Fără mine și implicarea mea era cercetat în continuare de către Parchet pentru răpirea nepoatei sale.

Fără ca eu să mă implic, să mă lupt cu toate instituțiile statului, cum se întâmplă acum, acest om era în continuare târât ca un infractor”, a declarat Alexandru Cumpănașu într-un live pe contul personal de Facebook.

„A plecat de acasă din cauza lui”

Cumpănașu susține că are înregistrări și indicii despre o plângere penală făcută pe numele bunicului Luizei, în care acesta este acuzat că-și abuza nepoata. De asemenea, cel autoproclamat ”Profu’ online” a adăugat că adolescenta a avut o viață grea lângă acesta și că a fost nevoită să părăsească domiciliul din cauza lui.

„A fost plecată de acasă această fată timp de aproape un an de zile din cauza abuzurilor acestui bătrân, om în vârstă, să nu-l jignesc. Acest om în vârstă a comis abuzuri nenumărate asupra Luizei. N-o spun eu, o spun oameni care-l cunosc și sunt în apropierea familiei sale”, a completat Cumpănașu.

Bunicul Iordache: „Un profitor al sistemului”

Pe de altă parte, în urmă cu câteva luni, bunicul Iordache a avut o ieșire nervoasă la adresa lui Cumpănașu, pe care l-a acuzat că profită de tragedia familiei lui pentru a-și construi o imagine în România.

„Un profitor al sistemului, pe care l-a interesat numai imaginea lui. Deci s-au făcut jocuri. Pe noi, familia Luizei, ne intersează ce s-a întâmplat în realitate, nu vrem bani, funcții, precum Iohannis i-a răsplătit pe complici în cazul Luiza”, scria Stelian Iordache pe Facebook.