09 aug. 2022 | 18:44

Câţi bani face Mihai Trăistariu din apartamentele de pe litoral. Cântăreţul o duce mai bine ca niciodată EXCLUSIV

Monden
Câţi bani face Mihai Trăistariu din apartamentele de pe litoral. Cântăreţul o duce mai bine ca niciodată EXCLUSIV
Mihai Trăistariu a demonstrat că poate fi și un priceput antreprenor, nu doar un solist cu priză la public

Câţi bani face Mihai Trăistariu din apartamentele de pe litoral? Toată lumea știe că celebrul artist are o afacere imobiliară la malul mării. Mulți s-au întrebat „câţi bani face Mihai Trăistariu din apartamentele de pe litoral?”. Răspunsul l-a dat chiar vedeta, într-un dialog exclusiv cu redacția Impact. Acesta spune că sezonul estival actual a fost unul foarte bun pentru el. Banii câștigați, mai spune Mihai Trăistariu, îi vor permite să-și plătească jumătate din datoria de trei miliarde de la bancă.

Sezonul estival din 2022 a fost unul foarte bun. Câţi bani face Mihai Trăistariu din apartamentele de pe litoral?

Mihai Trăistariu își freacă mâinile de bucurie! După actualul sezon estival, vedeta muzicii ușoare afirmă că își va achita cel puțin jumătate din datoria totală pe care o mai are la bancă.

„Anul acesta nu am niciun motiv să mă plâng. Mi-a mers foarte bine. De la Paști și mai apoi 1 mai am avut doar semnale pozitive. În sensul că turiștii mi-au închiriat mereu cele șase apartamente din Mamaia Nord.

Cred că voi reuși să strâng circa 30.000 de euro după acest sezon estival. Iar asta va însemna că voi putea achita un miliard și jumătate din cele trei pe care le am de dat înapoi băncii!”, a declarat Mihai Trăistariu pentru Impact.ro.

El spune că nu toată lumea din această parte a litoralului are prețuri mari, așa cum a relatat presa:

„Poți închiria șezlonguri și cu 35 de lei pe zi. De asemenea, există restaurante pentru toate buzunarele, chiar și în Mamaia, și lumea a reușit să descopere acest lucru!”.

Vedeta este superoptimistă de încăsari

Mai mult, Mihai Trăistariu, care adoră să facă băi de soare pe aceeași plajă cu oaspeții săi, se declară superoptimist și avansează un al doilea scenariu, conform căruia ar putea părăsi postura de debitor chiar înainte de finele acestui an.

„Mai mult, dacă lucrurile vor merge la fel de bine și în această toamnă, așa cum sper din toată inima, atunci am motive să cred că până la Crăciun îmi voi achita și restul datoriei, ca să încep noul an curat ca lacrima!

Totul e să am parte de concertele propuse”, adaugă el.

Cântăreţul o duce mai bine ca niciodată

Potrivit calculelor sale, 2022 îi va aduce un profit net superior față de cel al anului trecut, când a reușit să strângă o sumă în jurul a 20.000 de euro.

„Am ales anul acesta o rețetă clasică, care a dat rezultate. Mi-am făcut reclamă, normal spun eu, pe rețelele sociale și am reușit să-mi închiriez apartamentele pe timp îndelungat. Am început încă din martie, cu prețuri promoționale.

Dacă aștepți cu câteva zile înainte de sezonul estival, poți fi sigur că lucrurile nu vor lua o întorsătură plăcută! În plus, eu nu am mărit prețurile. 350 de lei am stabilit de acum câteva luni, așa a rămas! Și cred că asta a făcut ca din 15 iunie încoace eu să nu am nici măcar o cameră liberă.

Nu mă refer la weekenduri, ci la întreaga săptămână! Și nici nu voi avea până pe 3 septembrie, în condițiile în care pe 5 începe școala anul acesta. Mai mult, am speranțe că voi mai reuși să mai închiriez camere până pe la jumătatea lui septembrie, așa cum mi s-a întâmplat și anul trecut!”, mai spune Mihai Trăistariu.

El este de părere că dacă vremea se va menține frumoasă în primele două sau chiar trei săptămâni din luna septembrie, atunci va mai avea parte de clientelă și în extrasezon. Îndrăgitul solist a depășit deja singurul incident al sezonului, petrecut în jurul datei de 1 mai.

Atunci un grup de tineri din Suceava i-au devalizat camera închiriată, plecând cu lenjeriile de pat, prosoapele și chiar cu uscătorul de păr. Totul s-a rezolvat după ce vedeta i-a amenințat pe foștii săi clienți că le va face plângere la poliție.

Parteneri
Florin Piersic, transferat la terapie intensivă. Care este starea de sănătate a actorului
Redactia.ro
Legendele locurilor bântuite din Constanţa. Ce fenomene inexplicabile au avut loc la malul mării
Click.ro
O tânără din Marea Britanie a venit să petreacă pe litoral, la Constanța, și spune că „e groaznic”: „Nu ne așteptam”
Digi24
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani. Abia acum polițiștii au aflat cine este și povestea ei ciudată
Digi24
Nu se mai ascund! El are 29, ea - 52! Cuplul din showbizul românesc despre care toată lumea vorbește
Unica.ro
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
Spynews
Toți românii vor fi verificați. Ce documente trebuie să ai la tine din 31 martie
Capital.ro
A fost descifrat un papirus fabulos! Textul care ar putea rezolva unul dintre cele mai mari mistere ale Greciei Antice
Antena 3
O mai recunoști? A fost considerată una dintre cele mai frumoase femei din lume. Decizia neașteptată luată la 73 de ani
Avantaje
PENSIILE vor fi DUBLATE. 150.000 de ROMÂNI vor BENEFICIA
Mediaflux
Alertă pe litoralul României, în minivacanța de 1 Mai! Dealerii de droguri au început să vândă substanțele interzise
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
CRBL, primul interviu după divorț. Alături de cine va petrece Paștele anul acesta: „Să nu exagerăm”
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro