Mihai Trăistariu a dat lovitura în vara lui 2022! Nici lui nu îi vine să creadă EXCLUSIV

Mihai Trăistariu a dat lovitura în vara lui 2022! Nici lui nu îi vine să creadă EXCLUSIV
Mihai Trăistariu a dat lovitura în vara lui 2022 cu apartamentele de la mare

Mihai Trăistariu își freacă mâinile de bucurie, după cum a mărturisit în exclusivitate pentru Impact.ro. Și asta în ciuda faptului că sezonul estival este departe de a-și fi intrat pe deplin în drepturi. Îndrăgita vedetă spune că anul acesta a bătut toate recordurile personale în materie de tânăr antreprenor în turism.

Mihai Trăistariu și-a închiriat toate apartamentele de la mare

Cântărețul a avut 2 ani pandemici plini de greutăți financiare. Deoarece oamenii au stat mai mult acasă și turismul a fost blocat, veniturile lui au scăzut. Artistul are o serie de apartamente luate prin credit bancar pe care le închiriază pentru a face bani.

Este modul prin care își plătește ratele bancare, dar se și întreține. Iată că, după 2 ani de chin, a ieșit soarele pe strada lui, după cum însuși ne-a spus.

„Dacă mi-ar fi spus cineva acum patru ani, când am decis să investesc în lumea turismului, că voi cunoaște succesul atât de repede, nu l-aș fi crezut! I-aș fi zis mai degrabă să nu mai glumească pe seama mea. Dar lucrurile au luat o întorsătură aparte anul acesta.

Niciodată nu am avut atâtea rezervări de la finele lunii aprilie. De obicei, luna aprilie nici nu o luam în calcul, iar pe luna mai încasările erau zero, în bilanțul final! Paștele și data de 1 Mai au jucat, însă, de data asta un rol important în viața mea.

Probabil că și după povestea asta cu pandemia oamenii și-au dorit foarte tare să fugă de acasă! Acum urmează weekendul de Rusalii și am totul ocupat!”, și-a exprimat vedeta bucuria, în exclusivitate pentru Impact.ro.

Tot mai mulți oameni merg în vacanțe după pandemie

Potrivit afirmațiilor sale, are deja rezervări pentru mai bine de trei sferturi din întreaga durată a sezonului estival.

„Anul acesta, ca niciodată, am avut rezervări din aprilie până la mijlocul lunii septembrie. E drept că și prețurile mele sunt acceptabile. Prețul unui apartament în plin sezon, în Mamaia Nord, este de 500 – 600 de lei pe noapte. La mine, el este de 350 de lei”, ne-a mai spus Mihai Trăistariu.

Iar bucuria sa e cu atât mai mare cu cât e de părere că, la finele sezonului estival, veniturile sale din turism vor crește cu cel puțin 50%.

„Până anul trecut rămâneam, în medie, după ce achitam salarii și impozite cu circa 20.000 de euro. Anul acesta îndrăznesc să sper că voi avea parte de un câștig final de 30.000 de euro. Nu pot decât să mă bucur, știind că mai am de achitat băncii 2 miliarde de lei vechi”, precizează el.

A uitat de incidentul de după Paști, când turiștii l-au furat

Trăistariu este atât de încântat de modul în care îi merge afacerea, încât pare că a și uitat de incidentul de după Paști. Atunci, câțiva dintre clienții săi au plecat din apartamentul închiriat cu 6 seturi de lenjerii, 11 prosoape, un uscător de păr și o telecomandă.

Deși a reușit să-și recupereze în mare parte paguba, el anunțase că va mări tariful apartamentelor, în ideea că nu se va mai întâlni cu asemenea clienți. Însă a decis să revină la sentimente mai bune și să păstreze tarifele inițiale.

„Am fost foarte supărat atunci și de aceea am anunțat povestea cu majorarea tarifelor. Dar am revenit asupra ei. Vreau să-mi fidelizez o clientelă cu care să mă înțeleg pe termen lung. De aceea îi aștept aproape pe toți clienții mei în fața liftului, schimbând câteva vorbe cu ei, fiindcă doresc să mă înțeleg bine cu ei încă din primele clipe!”, ne-a mai adăugat el, în exclusivitate.

Mai mult, Mihai Trăistariu ia în calcul ca în următorii 5 ani să-și deschidă propriul hotel de cinci stele. „Văd că încep să capăt experiență în domeniu. Așa că mi-a încolțit ideea de a-mi ridica propriul hotel. Unul mediu, ca dimensiuni, dar de 5 stele. La mare sau la munte, depinde unde voi găsi teren de vânzare la cel mai bun preț!”, își exprimă el planurile de viitor pe termen mediu.