Cât costă o noapte de cazare în apartamentele pe care le închiriază Mihai Trăistariu pe litoral: “Am scăzut prețurile”

Cât costă o noapte de cazare în apartamentele pe care le închiriază Mihai Trăistariu pe litoral: “Am scăzut prețurile”
Cat costa o noapte cazare in apartamentele pe care le inchiriaza Mihai Traistariu pe litoral Am scazut preturile

Pandemia de coronavirus a afectat foarte multe domeniul artistic de activitate din România, motiv pentru care foarte mulți artiști s-au reorientat către alte afaceri, pentru a avea un venit constant, în lipsa concertelor. Mihai Trăistariu a investit în turism. Cât costă să te cazezi o noapte la apartamentele pe care le închiriază pe litoral.

Ce tarife cere Mihai Trăistariu pentru a închiria o noapte de cazare la mare

Mihai Trăistariu se pregătește de un nou sezon estival, în condițiile în care le va închiria turiștilor apartamentele sale de pe litoralul românesc. Artistul a vorbit, în exclusivitate pentru ego.ro despre problemele pe care le-a întâmpinat în ultima perioadă.

„Am avut mai multe probleme (n.r cu apartamentele de la mare). Au mai și furat turiștii, dar am recuperat ce au furat. Unul dintre ele a luat foc anul trecut, mi-a dat fratele meu foc din greșeală.

Probleme o să tot apară. Acum a plecat cineva, și-a cerut scuze pentru că s-a rupt canapeaua într-un colț, a zis că plătește. I-am zis – Nu plătiți nimic, lăsați că reparăm!

În fiecare an am băgat bani. Am mai adus câte un tablou, lenjerii noi, am mai pus niște polițe la paturi. Le îmbunătățesc de la an la an, nu le las așa. Ele sunt noi și sunt drăguțe, vreau să îmi păstrez cota. Oamenii sunt mulțumiți, nu am avut reclamații sau ceva.”, a spus vedeta pentru sursa citată.

A ieftinit prețurile față de anii trecuți

Mai mult de atât, Mihai Trăistariu a mărturisit că a schimbat și prețurile față de anii trecuți. Cântărețul a ieftinit cazările de pe litoral, pentru a atrage mai mulți turiști. Mai mult de atât, vedeta a mărturisit că a făcut mici îmbunătățiri la apartamente.

„Am scăzut (n.r prețurile) față de 2020 cu 100 de lei chiar. Acum, de exemplu, este 150 de lei pe noapte un apartament. Nu găsești nicăieri. În vârf, adică în iulie și august, eu le las la 350 de lei pe noapte.

Vecinii mei cu același apartament le dau cu 500 de lei, 600, 700. Iulie și august merg cel mai bine, e atât de aglomerat că toată lumea dublează prețul. Eu le-am lăsat tot la 350 de lei, ca să vină, să se umple.

Deja am trei sferturi de vară rezervate, asta am și vrut, să scap de stres pentru că vara am concerte. Nu mai am timp de cazări, vreau să le fac de pe acum.”, a completat Mihai Trăistariu pentru sursa citată.

Urmăriți Playtech.ro și pe