Câți bani face din videochat fosta iubită a unui concurent de la Exatlon România. Francezii au căutat-o pentru un reportaj

Câți bani face din videochat fosta iubită a unui concurent de la Exatlon România. Francezii au căutat-o pentru un reportaj
Câți bani face din videochat fosta iubită a unui concurent de la Exatlon România.

Miruna, fosta iubita a lui Yamato Zaharia de la Exatlon, este protagonista unui reportaj realizat de televiziunea ARTE, despre industria românească de videochat.

Câți bani face din videochat fosta iubită a unui concurent de la Exatlon România

”România: videochatul, un fenomen social” este titulul reportaj difuzat de televiziunea franceză ARTE, ce o are în prim-plan pe una dintre cele mai bine cotate modele din branșă. Este vorba despre Miruna Milu, în vârstă de 24 de ani, care are la activ un titlu de Miss World Tourism România și a fost iubita faimosului Yamato Zaharia de la Exatlon.

Miruna Milu face videochat de la vârsta de 19 ani, iar luna trecută a câștigat nu mai puțin de 20.000 de euro, le-a spus jurnaliștilor de la ARTE.

Ședințele foto, clipurile cu caracter sexual și abonații de pe contul de OnlyFans contribuie, de asemenea, la venitul generos al blondinei.

„Am 24 de ani şi am venit la Bucureşti dintr-un sat mic. Aveam o viaţă dificilă la ţară, aşa că m-am decis să vin la Bucureşti unde am avut două slujbe normale. Am descoperit că salariul este prea mic pentru a mă putea descurca, aşa că am ales varianta de a face videochat”, a spus Miruna Milu pentru ARTE.

Ea a mai spus că nu are rețineri în a-și etala trupul iar asta o ajută în meseria pe care și-a ales-o.

De ce a ales videochatul

Miruna provine dintr-o familie modestă dintr-o comună de lângă Câmpina.

”Eu vin dintr-o familie modestă, din mijlocul pădurii, de la casa mea până la vecini făceam 15 minute pe jos, pentru că mașinile nu pot intra în acea zonă forestieră.

Mama nu a putut să mă susțină financiar, dar mi-a oferit căldură sufletească. La vârsta de 19 ani am descoperit videochatul și am văzut câți bani se pot câștiga din acest domeniu virtual și m-a atras farte mult”, a povestit Miruna Milu pentru WOWbiz.ro, în urmă cu ceva timp.

Îi plac și fetele, nu doar bărbații

Miruna și Yamato au avut o relație de aproximativ doi ani, dar s-au despărțit deoarece ”planurile lor de viitor nu mai coincideau”. Nu se declară a fi o tipă foarte accesibilă și nu-și dă niciodată întâlnire cu clienții ei. Ea apreciază partenerii tandri și nu ar refuza relațiile cu alte femei.

”Da, îmi plac și fetele pe parte amoroasă. Iar când vine vorba de iubiți, îmi place să îmi ofere atenție, să mă respecte, să fie călduros cu mine, să nu mă streseze, să face gesturi tandre, să mă înțeleg  în pat cu el foarte bine”, a mai spus Miruna.