Oana Lovin a primit lovitura de grație. Ce a pățit fosta videochatistă: s-a săturat de ea

Oana Lovin a primit lovitura de grație. Ce a pățit fosta videochatistă: s-a săturat de ea
Oana Lovin a primit lovitura de grație

Oana Lovin, fosta videochatistă, nu mai este pe micul ecran. Ea a fost scoasă din grila televiziunii lui Florentin Pandele, și anume, Metropola TV.

Oana Lovin a primit lovitura de grație

Acest lucru se întâmplă la aproximativ o lună după ce emisiunea a fost lansată, iar ultima ediție a emisiunii pe care ea o realiza la miezul nopții, ”Ne-am trezit”, a fost difuzată săptămâna trecută. Contactată de Paginademedia.ro, Oana Lovin a spus:

„A venit un nou director de ştiri (Dida Constantin n. red) care mi-a spus că emisiunea este suspendată pentru că se fac modificări.”

Ea a fost și întrebată dacă i s-au adus reproşuri cu privire la conţinutul emisiunii.

„Nu mi s-a adus la cunoştinţă aşa ceva”, a spus ea.

”Nu mi se pare jignitor acest apelativ”

Conform spuselor Oanei Lovin, contractul pe care l-a avut cu televiziunea lui Florentin Pandele, soțul Gabrielei Firea, a fost pentru perioada 10 mai – 4 iunie, iar „acum vom discutăm să facem un alt proiect”.

„Săptămâna viitoare avem o şedinţă în care vom discuta”, după cum a declarat aceasta.

De menționat este că noul director de ştiri al postului Metropola TV este Dida Constantin. Oana Lovin a mai comentat, pentru sursa citată.

„Eu eram la departamentul de divertisment, acum sunt la ştiri. Ajut cu tot ce ţine de promovare cu partea de Facebook şi cu subiecte pentru ştiri.”

Amintim că în ultima ediţie a emisiunii, Oana Lovin a vorbit despre Clotilde Armand, primarul Sectorului 1. În ultima săptămână, ea a pornit o campanie destul de violentă contra lui Clotilde Armand, sub hashtag-ul „#FăClotilda”. Sursa menționată a mai întrebat-o pe Oana Lovin dacă nu cumva i se pare jignitor acest apelativ, iar răspunsul ei a fost următorul:

„Nu mi se pare jignitor acest apelativ. Am fost dată în judecată şi ne judecăm pentru asta. E un apelativ care se foloseşte inclusiv la noi la ţară.”

În plus, ea a mao declarat că dacă ei i s-ar spyne #FăOana, nu s-ar supăra:

„Nu nu mi s-ar părea deloc jignitor.”, a conchis aceasta.

Recent, Oana Lovin a vorbit și despre perioada în care era model de videochat, dar și despre banii pe care îi câștiga din această activitate:

”La început, mulți ani de zile, până să fie introdusă noțiunea asta de ”tips” (bacșiș) nu aveai cum să faci foarte mulți bani.

După ce am devenit cunoscută, am ajuns să fac peste 10.000 de euro. Sunt fete care sigur, câștigă și mai mult. Eu, probabil, aș fi putut câștiga și mai mult dar…să nu spun că aveam principii…pur și simplu, cum sunt eu în viața de zi cu zi, așa eram și acolo.”