Simona Halep, o nouă afacere în România. Cum vrea să dea o lovitură financiară

Simona Halep, o nouă afacere în România. Cum vrea să dea o lovitură financiară
Simona Halep este un sportiv de succes, dar și un antreprenor cu profituri

Simona Halep, una din cele mai prolifice sportive române, este cunoscută pentru afacerile sale în imobiliare. Parte din câștigurile sale din tenis le-a investit în mai multe proiecte, de la locuințe de lux și până la hoteluri la mare și la munte. Se pare că Simona va investi într-o nouă afacere câteva milioane de euro, la malul Mării Negre. mai exact în Ovidiu.

Simona Halep intră în domeniul viticol

Cu cele aproximativ 37 de milioane de euro pe care le are în conturi, Simona Halep este cea mai bogată sportivă română. Investițiile făcute până acum, în imobiliare și HoReCa, se pare că au fost de succes și are profituri considerabile. Printre aceste afaceri se numără și un resort de lux pe litoralul românesc, care în sezonul estival este ocupat la capacitate totală, chiar dacă prețurile nu sunt foarte mici.

Conform unor surse, Simona Halep se gândește serios să investească și în alte domenii. Unul care pare atractiv pentru tânăra sportivă este cel viticol. În zona Ovidiu există potențial pentru a investiții în domeniu viticol. Aici se află foarte multe culturi viticole importante și de calitate. Primarul orașului Ovidiu, George Scupra, spune că Simona vrea să investească aici și să construiască și o cramă.

„Se întâmplă investiţia deja. Vorbim despre Simona Halep. A investit în Ovidiu, în satul Culmea, şi în acest moment este în stadiul de autorizaţie de construire.

Aşa că în cel mai scurt timp probabil că va demara şi lucrările. Are deja o plantaţie de viţă-de-vie, alta urmează şi îşi va construi o cramă.”, declară primarul George Scupra.

Gică Hagi nu pleacă din Ovidiu

Despre investițiile celebrului Gică Hagi din Ovidiu s-a tot discutat. Aici există Academia de fotbal construită de la zero de Regele fotbalului românesc.

Odată cu fuziunea dintre Viitorul și Farul Constanța, noua echipă nu va mai juca pe terenul din localitate, ci în Constanța. Asta nu înseamnă cu Hagi va renunța la ceea ce a investit aici.

De altfel, același primar George Scupra a dat asigurări că Gică Hagi își continuă investițiile în Ovidiu.

„Hagi este un apropiat al comunităţii noastre, este cetăţean de onoare. Businessul lui este în Ovidiu şi va fi, în continuare, în oraşul Ovidiu şi e bine că mă întrebaţi, pentru că şi locuitorii trebuie să înţeleagă foarte clar. Vorbim de două lucruri total diferite, separate.

Academia Gheorghe Hagi, şcoala Gheorghe Hagi, pepiniera de copii talentaţi, care în continuare se află în Ovidiu şi se va afla în Ovidiu. Sunt două entităţi juridice separate.” a mai declarat George Scupra.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI