Câți bani câștigă Cheloo pentru concertele în București. Suma este mult mai mare pentru provincie EXCLUSIV

Câți bani câștigă Cheloo pentru concertele în București. Suma este mult mai mare pentru provincie EXCLUSIV
Cheloo a fost condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare, după ce s-a găsit cannabis în casa lui din Breaza

Soliștii Cheloo, din trupa Paraziții”, și Sișu, din ”La Familia”, au fost reprimiți, cu brațele deschise, de fani, după ce și-au rezolvat problemele cu legea, din cauza substanțelor interzise. Mai mult, recitalurile lor de succes sunt plătite regește, deși, în pandemie, au mai lăsat la preț. Reporterii impact.ro le-au aflat tarifele de bază, dar și la ce gen de evenimente sunt evitați. Nu din cauza trecutului scandalos, ci a înjurăturilor de pe scenă: ”Cheloo și Sișu au publicul lor, sunt artiști foarte îndrăgiți, dar nu îi poți invita la ”Balul Bobocilor”, căci versurile piesele lor sunt cam deocheate și nici nu se pot abține de la înjurături, pe scenă”, ne-a declarat un organizator de spectacole.

Trupa ”Paraziții”, în care cântă Cheloo”, cere 6.000 de euro pentru un recital

Cheloo și colegii lui, din trupa ”Paraziții”, au un tarif de bază uriaș, dar asta nu înseamnă că duc lipsa invitațiilor, la evenimente:

„Membrii acestei trupe cer 6.000 de euro, pentru un spectacol, în care interpretează și celebrele lor piese ”Poliția trece” și ”Toate-s la fel”.

Iar când sunt invitați în afara Bucureștiului, ei solicită 4 camere single, și plata pentru transport, de 1,5 lei/ kilometru”, ne-a declarat un organizator de spectacole.

Dar, Cheloo de la Paraziții sau Cătălin Ștefan Ion, pe numele lui real, ar mai câștiga, potrivit apropiaților săi, încă 10.000 de euro, de la Antena 1, unde este juratul emisiunii ”iUmor”.

Cheloo a fost condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare, după ce s-a găsit cannabis în casa lui din Breaza

Cheloo a avut serioase probleme cu legea, în urmă cu patru ani, după ce, în casa lui, din Breaza, au fost găsite mai multe grame de cannabis. A fost cercetat sub control judiciar:

„Mi-am recunoscut greşelile! Imaginea mea este atât de deteriorată, de-o viaţă, încât acest dosar nu are cum să-mi afecteze imaginea. Eu nu-mi fac foarte des autocritica, decât în glumă. Decizia judecătorilor este cea care trebuie acceptată, nu mai contează dacă eu sunt de acord sau nu cu ce s-a întâmplat.

Nu am o problemă, sunt foarte relaxat, viaţa merge înainte. Aştept şi eu decizia judecătorilor cu aceeaşi nerăbdare ca voi”, declara solistul, înainte de sentință. Cheloo a fost condamnat, în 2017, la doi ani de închisoare cu suspendare, dar și la o perioadă de supraveghere de patru ani şi la o amendă penală, echivalentă cu 180 de zile de muncă în folosul comunităţii.

Trupa ”La Familia”, din care face parte Tudor Sișu, cere 3.500 de euro la un concert

Reporterii impact.ro au aflat și cât câștigă Tudor Sișu, din trupa ”La Familia”, solistul care a fost arestat sub acuzația de trafic de droguri. Și trupa ”La Familia” ține la preț:

„La spectacolele din mall, ei au tarif de 3.500 de euro, iar când sunt invitați în afara Bucureștiului, solicită două camere single și două duble, la hotel.

Băieții din trupa ”La Familia” au două mari hit-uri, ”Foame de bani” și ”Codul bunelor maniere”, ne-au mai declarat aceleași surse, pentru impact.ro.

Tudor Sișu, acuzat de trafic de droguri: ” Am stat închis, în total, aproape 6 ani”

Tudor Sișu a fost arestat de două ori, din cauza drogurilor. Solistul a menționat că a putut trece peste coșmarul închisorii cu ajutorul muzicii:

„Muzica m-a salvat… Nici nu i-aș spune muzică, muzică ar însemna să fii muzician, să am o partitură pe masă. Și nici artist nu sunt, pentru că joacă niște personaje. Și atunci nu sunt artist. Mie îmi place să scriu, îmi place să mă exprim prin versuri. Subiectul ăsta cu pușcăria nu este sensibil, dar nici nu e vreo realizare.

Am stat închis, în total, aproape 6 ani. Este o chestie de rutină, e ca și cum ai sta în casă. Am învățat să mă disciplinez, să știu cum să mă organizez ca să supraviețuiesc oricărei încercări”, declara Tudor Sișu, în emisiunea lui Cătălin Măruță, de la PRO TV.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI