Când începe noul sezon iUmor. Antena 1 a făcut anunțul oficial

Când începe noul sezon iUmor. Antena 1 a făcut anunțul oficial
Cand incepe urmatorul sezon din iUmor la Antena 1

Grila de toamnă de la Antena 1 aduce multe surprize plăcute pentru fanii divertismentului românesc. Pe lângă showul de talente X Factor, care-și va face debutul într-o premieră dublă, luni și vineri, 6 și 10 septembrie, sefii de la Intact au anunțat când va începe și emisiunea iUmor.

Șefii de la Antena 1 au anunțat când va începe noul sezonul iUmor

Românii au nevoie de umor, iar șefii de la Antene știu cum lucrul acesta cel mai bine. Și ce emisiune de prime-time este mai potrivită decât inegalabila iUmor, la masa juriului căruia stau Delia, Cheloo și Mihai Bendeac?

Cei trei artiști revin în forță în sezonul 11 iUmor, show care va debuta pe micile ecrane sâmbătă, pe data de 25 septembrie, de la ora 20.00, la Antena 1. Delia, Cheloo și Mihai Bendeac abia așteaptă să ocupe din nou scaunele de jurați și să fie spectatori în cadrul celui mai mare spectacol de umor televizat din România.

Cu numere savuroase de stand-up comedy, umor absurd, roasturi și diverse alte genuri, iUmor sezonul 11 promite să țină milioane de români lipiți cu ochii de televizoare începând cu sfârșitul lunii septembrie.

Cu toate acestea, fanii au observat că ziua în care este difuzată emisiunea a fost mutată pentru sâmbătă, în condițiile în care, până acum, iUmor era miercuri sau duminică. Showul de umor a fost mutat pe tronsonul celebrei emisiuni Te Cunosc de Undeva, care de 10 ani a fost difuzată sâmbăta, de la ora 20.00.

Cheloo, Delia și Mihai Bendeac nu sunt singurele vedete de la iUmor care se întorc pe micile ecrane. Dan Badea și Șerban Copoț își reiau rolurile de prezentatori ai emisiunii trustului Intact. Cei doi sunt implicați în proiectul Stand-up Revolution, o nouă producție care va debuta, în curând, la Antena 1.

X Factor revine în forță cu un nou sezon, la Antena 1

Mecanismul de votare al emisiunii rămâne același. Fiecare concurent trebuie să primească minim doi de „Thumbs Up” pentru a trece mai departe în etapa următoare.

În fiecare ediție, publicul alege un favorit prin aplicația iUmor, disponibilă în App Store și Google Play, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 15:59. Câștigătorul fiecărei ediții este anunțat în fiecare luni, în cadrul Observatorului de la 16.00.

X Factor România este cel mai important proiect muzical al Antenei 1 din această toamnă. Delia, Loredana, Ștefan Bănică și Florin Ristei se întorc la masa juraților pentru a găsi următorul mare artist al României.

 „Strategia mea e destul de simpla dar va pot spune ca anul asta chiar e o competitie. Eu cred că finala anul acesta se va disputa între experienta si prospetime.”, a vorbit Ștefan Bănică la Neatza cu Răzvan și Dani, despre ce se va petrece în marea finală de la X Factor 11.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI