Câti bani a câștigat Zanni, de fapt, la Survivor România, pe lângă premiul de 50.000 de euro. Suma e fabuloasă

Câti bani a câștigat Zanni, de fapt, la Survivor România, pe lângă premiul de 50.000 de euro. Suma e fabuloasă
Câti bani a câștigat Zanni, de fapt, la Survivor România, pe lângă premiul de 50.000 de euro

Zanni a câștigat emisiunea-concurs Survivor România 2021, iar premiul pus în joc este în valoare de 50.000 de euro.

Câti bani a câștigat Zanni, de fapt, la Survivor România, pe lângă premiul de 50.000 de euro

Însă, după ce se scad taxele, vor rămâne 45.000 de euro. Dar aceștia nu sunt toți banii lui Zanni. Pentru fiecare săptămână de stat la Survivor, Faimosul a primit suma de 10.000 de euro. A stat 26 de săptămâni, deci încă 26.000 de euro, pe lângă cei 45.000 de euro.

În ce investește Zanni banii câștigați

Lui Zanni îi vor folosi mult banii pentru care a luptat la Survivor. Artistul a mărturisit că își dorește să investească banii într-un apartament.

„Visul meu era îmi iau un apartament, vreau să mă mut de la cămin. Cu acest premiu o să fac, mă gândesc cum intru în apartament, cum îl mobilez”, a declarat Zanni care a ținut să le mulțumească oamenilor de acasă pentru susținere.

Zanni a făcut și declarații după ce prezentatorul Daniel Pavel a anunțat că el este câștigătorul.

„Vreau să le spun oamenilor de acasă că viața e o comedie pentru mine. Așa am reusit să evoluez în viață, râzând. Sunt miștocar, dar și serios. S-a terminat ce a fost mai greu, mergem la petrecere. Mulțumesc că m-ați susținut, fără voi nu aș fi putut. Toți cei de acasă să râdă mult și voi decideți ce este în viață greu și ce este ușor. E important să rămâi pozitiv, să te distrezi, să râzi, pentru că tot ce meriți va veni”, a declarat spus câștigătorul Survivor România.

”Cumva simțeam acest moment”

După ce Zanni a câștigat competiția, mesajele de felicitare au început să curgă. Amica lui, Ana Porgras, fosta gimanstă, a spus că este mândră de el pentru felul în care a luptat pentru visul de a câștiga competiția.

 „Sunt foarte mândră de tine. Te simți în momentul ăsta cum mă simțeam eu la mondiale. Mă simt ca și cum aș privi un campion olimpic. Felicitările mele. Ai luptat ca un adevărat campion, din prima zi când ai intrat în Survivor”, i-a spus Ana Porgras lui Zanni.

De altfel, Zanni a mărturisit că a avut mari emoții când a ridicat trofeul Survivor România în brațe.

„De emoții am transpirat. E greu trofeul, e cel mai greu trofeu. Mă simt foarte bine, trebuie să rescunosc că i-am simțit pe oameni foarte aproape. Am avut emoții, dar nu de frică, de bucurie. Cumva simțeam acest moment, dar nu știam cum să îmi arăt recunoștință. Vă mulțumesc din tot sufletul meu, nu că ați pierdut timp, ci că ați câștigat timp alături de mine”, a spus Zanni, după ce a primit trofeul Survivor România.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI