Declarația lui Dan Pavel după ce Zanni a câștigat finala Survivor România 2021

Declarația lui Dan Pavel după ce Zanni a câștigat finala Survivor România 2021
Declarația lui Daniel Pavel după anunțul câștigătorului Survivor România 2021

Survivor România 2021 și-a găsit în sfârșit câștigătorul. După luni lungi și grele, Zanni a câștigat cel mai aspru concurs televizat din România. Iată primele declarații ale moderatorului emisiunii sportive, după marele anunț!

Reacția lui Daniel Pavel după ce Zanni a câștigat Survivor România 2021

Azi, 10 iulie, a fost marea finală a celui mai dificil concurs televizat realizat vreodată în România. În ediția anterioară ultimului episod din experiența din Dominicană a plecat Maria Chițu. În lupta acerbă au rămas atunci Faimosul Zanni și Războinicii Marius Crăciun și Andrei Dascălu.

Ceea ce i-a ajutat extrem de mult a fost energia foștilor coechipieri care s-au deplasat în Dominicană tocmai pentru a-i sprijini în ultima și cea mai grea bătălie. Emoțiile au fost la ele acasă, iar telespectatorii abia s-au dezlipit din fața micilor ecrane.

Din păcate pentru unii susținători care își doreau ca din finală să facă parte și Maria, ea a fost nevoită să părăsească show-ul chiar când se afla la un pas de marele premiu. Cu toate astea, fosta Războinică a mulțumit tuturor pentru experiența unică trăită și le-a urat succes celor rămași:

„Am spus tot ce aveam de spus. Tot ce pot să fac e să mulțumesc. Le mulțumesc colegilor, au fost ca o familie pentru mine, cu bune și cu rele. Aș vrea să vă mulțumesc dumneavoastră, domnul Dan, pentru blândețea cu care ne-ați vorbit. A contat mult pentru noi.

Aș vrea să mulțumesc persoanelor care au făcut posibil Survivor, pentru că mi-au dat șansă să demonstrez ceea ce am demonstrat. Sunt bucuroasă, sunt cu zâmbetul pe buze, știu că mă voi întoarce la cei dragi, pe care abia aștept să îi văd. Plec cu zâmbetul pe buze și mulțumesc tuturor. A fost cea mai tare experiență din viața mea”.

Anterior, Daniel Pavel a menționat că s-a simțit apropiat de fiecare din concurenți și că s-a bucurat să vadă legătura ce s-a creat între public și cei aflați în competiția sportivă.

 „Vă mulțumim tuturor!”

„Vă mulțumesc tuturor! Vă mulțumesc pentru privilegiul și onoarea, dar mai ales tuturor care au făcut posibil totul. Felicitări tuturor! Aventura Survivor România 2021 continuă! Vă mulțumim tuturor!”
Daniel Pavel

Plin de emoții, moderatorul emisiunii a mulțumit echipei și i-a încurajat pe concurenții viitori să se înscrie cu speranță. „Urmează o nouă etapă pentru voi. Veți avea o săptămână cu jocuri diferite, cu jocuri inedite, o săptămână cu jocuri în care tot ce ați arătat până acum, va trebui să arătați, nu la dublu, ci de 10 ori mai intens și mai apăsat.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI