Ce a declarat Zanni după ce a câștigat marea finală a concursului Survivor România

Ce a declarat Zanni după ce a câștigat marea finală a concursului Survivor România
Zanni a câștigat Survivor România 2021

Survivor România 2021 s-a încheiat cu mari emoții din partea celor aflați în Republica Dominicană și din partea românilor din spatele micilor ecrane. Ce a declarat Zannidache după ce a câștigat marea finală?

Câștigător Survivor România 2021: primele declarații ale lui Zannidache

Survivor România 2021 este cu siguranță cea mai grea experiență trăită de cei care acceptă provocarea șefilor Kanal D. Mulți au fost cei care au venit la preselecții în speranța că vor fi supraviețuitori, iar marea finală i-a găsit încă în Republica Dominicană pe Zanni, Marius Crăciun și Andrei Dascălu. 

Participanții și telespectatorii au pariat pe numele supraviețuitorului care s-a aflat abia în această seară.Toți foștii concurenți au fost alături de cei rămași în competiție și au alergat cot la cot cu ei pe cele mai importante trasee, ultimele care i-au mai despărțit de marele premiu pe care doar Zannidache l-a câștigat.

„Urmează o nouă etapă pentru voi. Veți avea o săptămână cu jocuri diferite, cu jocuri inedite, o săptămână cu jocuri în care tot ce ați arătat până acum, va trebui să arătați, nu la dublu, ci de 10 ori mai intens și mai apăsat.

Vom avea marea finală Survivor România 2021. Consiliile vor fi în direct. Joi, vineri vom fi în direct cu dumnevoastră acolo, acasă, pentru că avem semifinalele. Sâmbătă, 10 iulie, vom afla care este adevăratul supraviețuitor, vom afla care este câștigătorul Survivor România 2021”, anunțat înainte de marea etapă moderatorul emisiunii.

Emoțiile și provocările au luat sfârșit pentru Zannidache care se simte eliberat de tensiune și de trăiri unice de care a avut parte pe aceste tărâmuri exotice. Vedeta se simte mulțumită de parcursul avut și mulțumește îndelung celor care au stat ținuiți în fața micilor ecrane pentru a vedea evoluția acestui show incendiar.

Provocarea Survivor România 2021 a luat sfârșit, iar ultimul supraviețuitor a venit cu cele dintâi mărturii despre ceea ce a trăit pe tot parcursul celui mai greu test din viață. Trăirile la extremă au fost, însă, pentru Zanni și Andrei, care au rămas la mâna publicului.

 „Am transpirat de emoții! Mă simt foarte bine”

„Am transpirat de emoții! E foarte greu trofeul! Mă simt foarte bine. Trebuie să recunosc că i-am simțit pe oameni aproape. Am avut emoții de bucurie, nu de frică. Simțeam acest moment, dar nu știu să-mi arăt recunoștința. Totul o să vedeți în tot ce voi face de acum încolo. Vă mulțumesc nu pentru că ați pierdut timpul, ci că l-ați câștigat alături de mine”
Zannidache

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI