11 iul. 2021 | 01:11

Ce a declarat Zanni după ce a câștigat marea finală a concursului Survivor România

Monden
Ce a declarat Zanni după ce a câștigat marea finală a concursului Survivor România
Zanni a câștigat Survivor România 2021

Survivor România 2021 s-a încheiat cu mari emoții din partea celor aflați în Republica Dominicană și din partea românilor din spatele micilor ecrane. Ce a declarat Zannidache după ce a câștigat marea finală?

Câștigător Survivor România 2021: primele declarații ale lui Zannidache

Survivor România 2021 este cu siguranță cea mai grea experiență trăită de cei care acceptă provocarea șefilor Kanal D. Mulți au fost cei care au venit la preselecții în speranța că vor fi supraviețuitori, iar marea finală i-a găsit încă în Republica Dominicană pe Zanni, Marius Crăciun și Andrei Dascălu. 

Participanții și telespectatorii au pariat pe numele supraviețuitorului care s-a aflat abia în această seară.Toți foștii concurenți au fost alături de cei rămași în competiție și au alergat cot la cot cu ei pe cele mai importante trasee, ultimele care i-au mai despărțit de marele premiu pe care doar Zannidache l-a câștigat.

„Urmează o nouă etapă pentru voi. Veți avea o săptămână cu jocuri diferite, cu jocuri inedite, o săptămână cu jocuri în care tot ce ați arătat până acum, va trebui să arătați, nu la dublu, ci de 10 ori mai intens și mai apăsat.

Vom avea marea finală Survivor România 2021. Consiliile vor fi în direct. Joi, vineri vom fi în direct cu dumnevoastră acolo, acasă, pentru că avem semifinalele. Sâmbătă, 10 iulie, vom afla care este adevăratul supraviețuitor, vom afla care este câștigătorul Survivor România 2021”, anunțat înainte de marea etapă moderatorul emisiunii.

Emoțiile și provocările au luat sfârșit pentru Zannidache care se simte eliberat de tensiune și de trăiri unice de care a avut parte pe aceste tărâmuri exotice. Vedeta se simte mulțumită de parcursul avut și mulțumește îndelung celor care au stat ținuiți în fața micilor ecrane pentru a vedea evoluția acestui show incendiar.

Provocarea Survivor România 2021 a luat sfârșit, iar ultimul supraviețuitor a venit cu cele dintâi mărturii despre ceea ce a trăit pe tot parcursul celui mai greu test din viață. Trăirile la extremă au fost, însă, pentru Zanni și Andrei, care au rămas la mâna publicului.

 „Am transpirat de emoții! Mă simt foarte bine”

„Am transpirat de emoții! E foarte greu trofeul! Mă simt foarte bine. Trebuie să recunosc că i-am simțit pe oameni aproape. Am avut emoții de bucurie, nu de frică. Simțeam acest moment, dar nu știu să-mi arăt recunoștința. Totul o să vedeți în tot ce voi face de acum încolo. Vă mulțumesc nu pentru că ați pierdut timpul, ci că l-ați câștigat alături de mine”
Zannidache

Parteneri
Ireal! Ce face Kate Middleton noaptea pe întuneric. Prințul William a rămas șocat
Redactia.ro
Nedreapta istorie a vilei de pe Docenților nr.7, dăruită din iubire unei celebre actrițe de o frumusețe copleșitoare
Click.ro
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Evitați aceste numere de telefon. Nu răspundeți, rămâneți fără bani
EVZ.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
Legea se schimbă în toată România. Decizie pentru părinții care au copii
Capital.ro
Angajații români care vor avea salariu de bază mai mare decât minimum pe economie
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
Adio COZI la SGR! Un nou DISPOZITIV de COLECTAT STICLE
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro