Ce a făcut Zanni la o oră după ce a câștigat Survivor. Momentul nu s-a văzut la TV: Ana Porgras a râs în hohote

Ce a făcut Zanni la o oră după ce a câștigat Survivor. Momentul nu s-a văzut la TV: Ana Porgras a râs în hohote
Ce a făcut Zanni la o oră după ce a câștigat Survivor

Zanni a câștigat marele premiu la Survivor România 2021. El a câștigat suma de 50.000 de euro, bani pe care îi plănuiește să îi investească într-un apartament.

Ce a făcut Zanni la o oră după ce a câștigat Survivor

La numai o oră de la anunțarea faptului că el este desemnat câștigător, Zanni împreună cu alți faimoși au făcut o petrecere în toată regula. Zanni a început să cânte și să danseze pe piesele sale, iar la versul ”știu că te oftici”, acesta i-a făcut dedicație Elenei Marin, fosta Faimoasă. ”Asta e pentru Elena”, a zis Zanni, moment în care Ana Porgras a început să râdă.

Ce va face Zanni cu banii de la Suvivor

Zanni a mărturisit că își dorește să investească banii într-un apartament.

 „Visul meu era îmi iau un apartament, vreau să mă mut de la cămin. Cu acest premiu o să fac, mă gândesc cum intru în apartament, cum îl mobilez”, a spus tânărul care a ținut să le mulțumească oamenilor de acasă pentru susținere.

„Vreau să le spun oamenilor de acasă că viața e o comedie pentru mine. Așa am reusit să evoluez în viață, râzând. Sunt miștocar, dar și serios. S-a terminat ce a fost mai greu, mergem la petrecere. Mulțumesc că m-ați susținut, fără voi nu aș fi putut. Toți cei de acasă să râdă mult și voi decideți ce este în viață greu și ce este ușor. E important să rămâi pozitiv, să te distrezi, să râzi, pentru că tot ce meriți va veni”, a mai spus câștigătorul Survivor România.

Ana Porgras, o susținătoare acerbă a lui Zanni

După ce Zanni a câștigat competiția, mesajele de felicitare au început să curgă pentru el. Ana Porgras, fosta gimanstă, a afirmat că este mândră de el pentru felul în care a luptat pentru visul său.

 „Sunt foarte mândră de tine. Te simți în momentul ăsta cum mă simțeam eu la mondiale. Mă simt ca și cum aș privi un campion olimpic. Felicitările mele. Ai luptat ca un adevărat campion, din prima zi când ai intrat în Survivor”, i-a spus Ana Porgras lui Zanni.

De altfel, Zanni a avut mari emoții atunci când a ridicat trofeul Survivor România în brațe.

„De emoții am transpirat. E greu trofeul, e cel mai greu trofeu. Mă simt foarte bine, trebuie să rescunosc că i-am simțit pe oameni foarte aproape. Am avut emoții, dar nu de frică, de bucurie. Cumva simțeam acest moment, dar nu știam cum să îmi arăt recunoștință. Vă mulțumesc din tot sufletul meu, nu că ați pierdut timp, ci că ați câștigat timp alături de mine”, a spus Zanni, după ce a primit trofeul Survivor România.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI