Câte grade Celsius au fost în timpul partidei în care Simona Halep a abandonat. Ce urmează pentru jucătoarea din România

Câte grade Celsius au fost în timpul partidei în care Simona Halep a abandonat. Ce urmează pentru jucătoarea din România

Simona Halep a avut parte de un meci de coșmar în turul doi de la Washington. A fost condusă cu 4-0 și în setul doi a abandonat după ce i s-a făcut rău, cel mai probabil din cauza căldurii. Jucătoarea din România are în program două turnee, înainte de participarea la US Open.

S-a aflat cât de cald a fost în timpul meciului în care Simona Halep a abandonat

Turneul de la Washington a fost unul destul de complicat pentru Simona Halep. În primul tur a câștigat cu nervi și a dat cu racheta de pământ, fapt ce îi va aduce o amendă, iar a doua partidă nu a reușit să o termine. Confruntarea cu Anna Kalinskaya a început foarte rău, iar sportiva din Rusia a condus cu 4-0.

Atunci au fost primele semne că Halep nu se simte bine, jucătoarea noastră solicitând ajutorul echipei medicale. A primit săruri și un prosop cu gheață, dar lucrurile nu s-au ameliorat, iar în setul doi, când adversara conducea cu 7-5, 2-0, a abandonat.

Din imagini se vede foarte bine că sportiva din România era epuizată. La ora disputării partidei, la Washington erau 34 de grade Celsius şi umiditate foarte mare.

„Nu aș fi vrut să câștig meciul așa! Îmi pare rău pentru ea și sper să fie OK! A fost numărul 1 mondial și e în continuare o jucătoare foarte bună care nu renunță niciodată! Nu s-a simțit bine și cred că a pățit asta din cauza căldurii”, a declarat Kalinskaya.

În runda următoare la Washington, Anna Kalinskaya va juca împotriva estonei Kaia Kanepi (locul 37 WTA)

Ce urmează pentru Simona Halep, după abandonul de la Washington

Simona Halep s-a înscris la turneul de la Washington cu gândul la US Open, iar programul până la competiția care începe la finalul lunii este destul de încărcat. După câteva zile de pauză, jucătoarea din Constanța va participa la Toronto, competiție care începe pe 8 august.

Aici a jucat o finală în anul 2015 și acum este a 16-a favorită a întrecerii. După turneul de la Toronto, dotat cu premii totale de aproape 2,7 milioane de dolari, Simona Halep este așteptată la Cincinnati, SUA (15-21 august). US Open va începe la New York pe 29 august.