Simona Halep a abandonat în turul doi al turneului de la Washington. De ce nu a reușit să termine partida cu rusoaica Anna Kalinskaya

Simona Halep a abandonat în turul doi al turneului de la Washington. De ce nu a reușit să termine partida cu rusoaica Anna Kalinskaya
Simona Halep a abandonat în turul doi al turneului de la Washington

Simona Halep nu a reușit să termine partida cu Anna Kalinskaya din turul doi al turneului de la Washington. Jucătoarea din România a abandonat în setul doi al partidei, după ce s-a plâns că îi este rău din cauza temperaturilor ridicate. Medicii nu au reușit să o ajute.

Simona Halep s-a retras în setul al doilea al meciului Anna Kalinskaya

Simona Halep a avut un meci de coșmar în turul al doilea al turneului de la Washington. Duelul cu Anna Kalinskaya l-a început foarte rău și a pierdut rapid primele patru gameuri, fără să ofere o replică serioasă. „Ce se întâmplă cu ea?”, s-au întrebat fanii, pe rețelele sociale.

Jucătoarea din România a încercat să revină în joc și a forțat reușind să egaleze, iar tabela a arătat 5-5. Se părea că lucrurile au intrat pe un făgaș normal, dar apoi a pierdut primul set și început să dea semne de oboseală.

În setul doi s-a mișcat tot mai greu, iar pe figura ei se citea o stare de neliniște. După ce a pierdut primele două gameuri s-a așezat pe scaun și a încercat să-și revină. Era roșie la față ca focul și a solicitat o pauză medicală!

Halep și-a acoperit fața cu un prosop umed și a stat așa preț de câteva zeci de secunde. Când și-a dat seama că totul este în zadar s-a ridicat, le-a spus adversarei și arbitrului că nu mai poate continua și a plecat, abătută, la cabine. Partida s-a oprit după 68 de minute.

„Nu așa aș fi vrut să câștig meciul, îmi pare rău pentru ea. Sper să fie bine”, a declarat rivala sportivei din Constanța. Anna Kalinskaya va evolua în sferturi învingătoarea dintre Lin Zhu (97 WTA) și Kaia Kanepi (37 WTA).

În primul tur al competiției, Simona Halep s-a impus greu în fața Cristinei Bucșa și a fost criticată de gazetarul Cristian Tudor Popescu. Jucătoarea din România va fi amendată pentru că a dat cu racheta de pământ.