Cătălin Măruță, desființat de Antonia. Cântăreața nu a mai suportat și l-a acuzat public: ‘Un îmbârligător’

Cătălin Măruță, desființat de Antonia. Cântăreața nu a mai suportat și l-a acuzat public: ‘Un îmbârligător’
Catalin Maruta a fost desfiintat de Antonia

Antonia este foc și pară! Faimoasa cântăreaț, atac la adresa lui Cătălin Măruță. Iubita lui Alex Velea nu a mai suportat și l-a acuzat public pe soțul Andrei. Totul s-a desfășurat în mediul virtual. Cum l-a jignit Antonia pe prezentatorul de la PRO TV.

Cătălin Măruță, desființat de Antonia

Scandal în showbizul românesc. Frumoasa Antonia este revoltată la adresa lui Cătălin Măruță. Iubita lui Alex Velea a aruncat câteva săgeți către soțul Andrei, despre care artista spune că este un prezentator TV care ar face orice pentru audiență.

Sătulă ca numele ei și cel al tatălui copiilor ei să fie menționate în cadrul emisiunii La Măruță de pe PRO TV, Antonia l-a desființat pe celebrul moderator TV pe contul ei oficial de Instagram.

Fosta soție a lui Vicenzo Castellano l-a numit pe partenerul de viață al Andrei „mare îmbărligător”, susținând că felul aproape obsesiv în care Măruță vorbește despre cei doi artiști la PRO TV s-ar transforma, potrivit solistei, într-o campanie de denigrare al numelui ei.

„Există o diferență între abuz și dorința de a face audiență cu orice preț. Obsesia domnului Măruță (mare îmbărligător de fel) de a menționa numele meu și al lui Alex cu orice prilej se transformă treptat într-o campanie de denigrare al numelui nostru. Este clar că el ne caută reacția, însă mai mult se face de râs”, a scris Antonia pe contul său de Instagram.

Ce i-a reproșat Antonia lui Cătălin Măruță pe Instagram

Asta nu este tot. Frumoasa Antonia a izbucnit și nu s-a mai putut abține. Iubita lui Alex Velea a continuat pe Instagram, indignată de faptul că majoritatea întrebărilor din emisiunea La Măruță s-ar concentra asupra ei și a liderului Golden Gang, având în vedere plaja largă de artiști pe care, spune cântăreața, producătorii emisiunii de la PRO TV ar putea-o explora.

Din postarea scandaloasă de pe InstaStories, fanii au tras concluzia că faimoasa brunetă nu înțelege de ce ea și Alex Velea sunt mereu aduși în prim-planul emisiunii „La Măruță”

„Inclusiv cei care aleg să răspundă la întrebările negative, au o frustrare față de noi! Fiecare alege să iasă în față cu ce poate. Gratuit. Penibil. Răutate în prime time! Avem o plajă atât de largă de artiști/ persoane publice și cu toate acestea, întrebările se rezumă la Antonia și Alex Velea. De ce? P.S: Știm că ”producătorii sunt de vină”, a mai declarat Antonia pe contul ei de Instagram.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI