Iulia Albu, atac grosolan la adresa Andei Adam. Ce a scos-o din minți la blondă: ”Fiecare cât îl duce”

Iulia Albu, atac grosolan la adresa Andei Adam. Ce a scos-o din minți la blondă: ”Fiecare cât îl duce”
Iulia Albu, atac la adresa Andei Adam

Iulia Albu taie și spânzură! Cunoscuta vedetă de la Pro TV le-a comentat extrem de aspru pe vedere, iar din privirile sale aspre nu a scăpat-o pe Anda Adam. Ce a avut de spus criticul de modă despre celebra solistă?

Iulia Akbu, atac la adresa Andei Adam

Iulia Albu nu este deloc privită cu ochi buni de mulți internauți, dar și de multe personaje cunoscute din lumea showbiz-ului. Cunoscuta colegă de platou a lui Cătălin Măruță nu se încurcă niciodată în laude atunci când nu este cazul și taie în carne vie unde crede că are dreptate.

Celebrul critic de modă nu se ferește să spună lucrurilor pe nume, așa că la fel de tranșantă precum a obișnuit pe toată lumea le-a luat la puricat pe „preferatele” sale – Antonia și Anda Adam.

Amintim că cea din urmă le-a mai criticat în câteva rânduri pe cele două cântărețe, dar de data acesta subiectul discuției a fost altul. Concret, fosta soție a lui Mihai Albu a vorbit despre silicoanele artistelor, dar și de ipostazele nepotrivite în care se afișează pe rețelele de socializare.

Criticul de modă a declarat că îi plac mai mult femeile care își păstrează naturalețea și care nu au implanturi mamare, cu mențiunea că iubita lui Alex Velea este o femeie foarte frumoasă chiar și așa.

„Voi puneți-vă ce vreți! Fiecare face cât poate și cât îl duce””

„Îmi place această zonă mult mai naturală a Antoniei. Mi se pare că i se potrivește foarte bine. Este o altă poziție decât normală, nu mă deranjează. Dacă făcea Anda Adam poza aceasta, nu ar fi arătat niciodată așa această imagine. Această imagine, nu ea. (…) Nu-mi plac nici silicoanele Antoniei. Hai că am spus-o! Nici ale Andei Adam… pentru că eu prefer femeile care nu au implant mamar. Asta este o părere personală. Să se simtă omul bine în pielea lui și să nu-și facă anumite lucruri care sunt inutile. E doar părerea mea. Voi puneți-vă ce vreți! Fiecare face cât poate și cât îl duce”
Iulia Albu (Sursa: „La Măruță”)

Postura Andei Adam nu a convins-o nici de această dată pe colega lui Măruță care contestat vehement vestimentația bondinei și felul în care s-a lăsat surprinsă. „Aici e goală și tigaia și imaginea în partea de jos și bucătăria, în general, este goală.

Nu știu de ce cineva s-ar pune cu f….. gol pe o plită ținând o tigaie goală în mână. Nu știu ce vrea să sugereze. Așa nu cred că vrea nimeni să se ducă la masă”, a mai adăugat Iulia Albu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI