Antonia și Anda Adam, criticate pentru operațiile estetice: ‘Nu-mi plac, mi se par inutile’

Antonia și Anda Adam, criticate pentru operațiile estetice: ‘Nu-mi plac, mi se par inutile’
Antonia și Anda Adam, criticată de Iulia Albu

Anda Adam și Antonia au fost puse la zid din cauza operațiilor estetice pe care le au. Cunoscutele cântărețe au prmit critici intense din partea unei cunoscute vedete de la noi. Cine a contestat reușita intervențiilor celor două cântărețe?

Antonia și Anda Adam, critici imense primite din partea unei vedete pentru operațiile estetice

Antonia și Anda Adam sunt din nou luate la pachet pentru ceva comun. Acestea sunt în topul cântărețelor preferate de la noi, iar majoritatea fanilor sunt încântați de imaginea pe care au reușit să o mențină în anii ce au trecut.

Iată că totuși nu au reușit să o convingă pe nimeni alta decât Iulia Albu cu privire la îmbunătățirile la care au apelat. Solistele au ambe operații de mărire a bustului care nu-i sunt deloc pe plac vedetei de la Pro TV.

Colega de platou a lui Cătălin Măruță a mărturisit în cadrul rubricii sale de azi că i se par inutile. Vedetele au primit multe păreri din partea internauților care susțineau și ei că erau chiar mai frumoase înainte.

Poza cu Anda Adam discutată azi nu a fost deloc pe placul criticului care a sperat totuși că ar fi vorba despre o promovare a unui produs, nu o alegere voluntară de pozat a blondinei:

„E goală! E goală și tigaia și în partea de jos și ea..nu știu de ce cineva s-ar pune cu fundul gol pe blatul de bucătărie cu o tigaie goală în mână. Poate încearcă să promoveze ceva, mă gândesc. Nu e bine, e rău. Nu faceți asta!”

„Nu-mi plac. Am spus-o! Mi se par inutile”

Mai multe cuvinte de laudă nu a primit nici iubita lui Alex Velea. Mai mult decât atât, Iulia a criticat și un anumit tip de postare pe care l-a făcut solista care ar putea să fie ofensiv în dreptul celor care au alte orientări sexuale, a detaliat criticul de modă.

„Antonia…altă femeie frumoasă! Îmi place zona asta mult mai naturală pentru că i se potrivește foarte bine. Dacă făcea Anda Adam o poză asemănătoare nu ieșea niciodată astfel. Nu-mi plac silicoanele Antoniei, am spus-o! Nici cele ale Andei Adam. Asta e doar părerea mea, voi puneți-vă ce vreți, dar mi se par niște lucruri inutile. Nu înțeleg postările de genul „my type” în rândul unor femei pentru că e ofensiv pentru cei care sunt de altă orientare sexuală. Rămâneți la ce e lin. Voi toate căsătorite cu bărbați, aveți copii și puneți poze cu alte femei cu descrierea „my type”
Iulia Albu (Sursa: „La Măruță”)

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI