24 mart. 2023 | 22:27

Cătălin Botezatu, despre stilul vestimentar al fostului premier Viorica Dăncilă. E surprinzător ce a spus şi despre Diana Șoșoacă EXCLUSIV

Monden
Cătălin Botezatu, despre stilul vestimentar al fostului premier Viorica Dăncilă. E surprinzător ce a spus şi despre Diana Șoșoacă EXCLUSIV
Ce spune Catalin Botezatu despre stilul vestimentar al Vioricai Dancila

Butonii, ceasul și verigheta. Acesta este „arsenalul” la purtător al unui politician care se respectă. Și care-și respect, în egală măsură, și electoratul. Designerul Cătălin Botezatu a analizat, exclusiv pentru Playtech Știri, ținutele vestimentare ale celor care se află în fruntea țării.

„Unui om politic nu-i este permis să epateze în public”

Cătălin Botezatu le dă câteva sfaturi de aur politicienilor, în privința alegerii vestimentației:

„Unui om politic nu-i este permis să epateze în public. Atunci când iese la tribună, când se întâlnește cu electoratul sau când merge la birou, codul său vestimentar trebuie să fie elegant, dar în niciun caz nu trebuie să iasă în evidență”.

Apreciază stilul vestimentar al fostului premier Viorica Dăncilă

Cunoscutul designer a mai adăugat:

„Un costum elegant e ceea ce le este permis. La care se adaugă butonii, ceasul și verigheta. Atât și nimic mai mult. Iar atunci când vine vorba despre ceas nu te apuci să-l fluturi să-l vadă toată lumea că e de aur. Nu trebuie să-ți sfidezi electoratul!”.

Cătălin Botezatu a reamintit și faptul că orice politician, asemenea oricărui om simplu, este liber să se îmbrace cu ce se simte el mai bine, dar că atunci când apare în spațiul public, eticheta trebuie să fie întotdeauna respectată:

„Chestiunea cu costumul se aplică bărbaților. În cazul femeilor, regula se schimbă, desigur. Uite, fostul premier al țării, Viorica Dăncilă, a apărut mereu impecabil, din punct de vedere al vestimentației. Nu am a-i face vreun reproș.

A fost și este un om politic atent cu aparițiile sale publice. Nu știu dacă are vreun consilier, pe partea asta, sau cât de bine își face treaba, politic vorbind, dar în ceea ce privește codul vestimentar, nu există nimic de criticat”, a indicat Cătălin Botezatu, pentru Playtech Știri.

„Despre alte femeie din politică nu am nicio părere. Dacă nu le-am reținut numele, atunci înseamnă că nici nu le-am remarcat”, a adăugat Cătălin Botezatu întrebat fiind ce părere are și despre stilul vestimentar al senatorului independent Diana Șoșoacă.

Citește și Cum și-a pierdut Cătălin Botezatu întreaga avere: ‘Am fost trădat’. Ce a pățit designerul în tinerețe

Sfaturi pentru nuntași: „Nu ai voie să eclipsezi mirii!”

Cunoscutul designer român a vorbit și despre ceea ce trebuie respectat, întotdeauna, atunci când ești invitat la o nuntă:

„Nu ai voie sub nicio formă să eclipsezi mirii. Nici pe mire, nici pe mireasă! Cu alte cuvinte, nu mergi în rochie albă, din motive lesne de înțeles.

Iar un bărbat nu trebuie să fie mai pompos ca mirele. Aici este vorba despre respect. Altfel, ai comite o gafă monumentală!”, susține Cătălin Botezatu.

„Soacrei mari îi faci întotdeauna cea mai frumoasă rochie!”

Glumind, designerul lasă să se înțeleagă că singura care poate încerca într-un asemenea context e doar soacra mare:

„Soacra mare intră în concurență cu soacra mică și cu mireasa. Glumesc, desigur, dar până și ele trebuie să respecte regulile astea!”.

Cu toate acestea, soacrele mari par a se număra printre preferatele sale ,în materie de clienți, fiindcă în asemenea momente rare sunt atente la garderoba celor apropiați și în consecință crește și valoarea notei de plată, la final: „Soacrei mari îi faci întotdeauna cea mai frumoasă rochie!”, decretează, cu umor, Cătălin Botezatu.

Citește și Vedeta din România refuzată de Cătălin Botezatu în prezentările lui de modă. Acum e cunoscută de toată lumea: “Îl șicanez cu treaba asta” EXCLUSIV VIDEO

Parteneri
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent
Redactia.ro
Lovitură de teatru! De ce ar fi făcut luptătorul MMA gestul golănesc către fata din ring: ”N-am altă explicație”
Digisport.ro
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Digi24
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
NOILE REGULI pentru șoferi. Au fost adoptate astăzi, 24 APRILIE
Capital.ro
Top 5 alimente care ne otrăvesc organismul și trebuie evitate | Dr. Cezar: ”E favorizantă pentru apariția cancerului”
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Cine PIERDE bani din PENSIE imediat. ANUNȚUL ministrul MUNCII
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro