Brigitte Sfăt, dărâmată în relația cu Florin Pastramă. Nu a mai putut răbda și a spus tot VIDEO

Brigitte Sfăt, dărâmată în relația cu Florin Pastramă. Nu a mai putut răbda și a spus tot VIDEO
Brigitte Sfat, daramata in relatia cu Florin Pastrama

Ziua și scandalul pentru Brigitte Sfăt și soțul ei. Florin Pastramă a plecat, din nou, de acasă iar acum căsnicia lor stă pe muchie de cuțit. Ce a povestit frumoasa brunetă despre mariajul său. Nu s-a mai putut abține și a spus tot. Cu ochii în lacrimi, fosta doamnă Năstase și-a plâns durerea la televizor. Ce probleme, au de fapt, cei doi parteneri.

Brigitte Sfăt, dărâmată în relația cu Florin Pastramă

Un nou scandal a izbucnit în familia Pastramă. Brigitte tună și fulgeră din cauza problemelor pe care le are în căsnicie. Florin Pastramă a plecat de acasă pentru a doua oară într-o lună de zile, iar frumoasa brunetă își plânge disperarea la televizor.

Fosta doamnă Năstase susține că familia partenerului său și în special soacra ei sunt principalii vinovați pentru ruptura care s-a produs în căsnicia ei.

Mama lui Florin Pastramă a suferit, recent, o operație destul de serioasă, iar fiul ei se află la căpătâiul părintelui său, pentru a fi alături de cea care i-a dat viață:

„A plecat Florin de acasă acum o săptămână. E a doua plecare din luna asta. Mama lui este bolnavă, este în spital, am înțeles că a fost operată. Eu nu am fost lângă el pentru că el a plecat și nu mi-a dat nici un mesaj, nu am vorbit cu el. Eu i-am dat două-trei mesaje, dar el nu mi-a dat nici un mesaj, nu mi-a scris nimic în perioada asta.”, a declarat Brigitte Pastramă la Antena Stars.

De ce familia lui Florin Pastramă nu o acceptă pe Brigitte

Brigitte Pastramă trăiește o adevărată dramă sentimentală. Vedeta de la Antena Stars susține că, încă de la începutul relației sale cu actualul ei soț familia lui nu a acceptat-o. Mai mult de atât, se pare că soacra ei și-a blamat propriul fiu pentru alegerea pe care a făcut-o atunci când a decis să se însoare cu Brigitte.

Florin a venit într-o dimineață supărat că l-a sunat maica-sa din spital că a apărut un tease (n.r. reclamă) la noi pe reality în care eu spuneam că nu găsesc niște valize, genți, pentru că făceam bagajul să merg la Sibiu.

Eu am spus: să vezi că ăsta iar a dus bagajele la maica-sa. În realitate, nu a fost așa, mi-am și cerut scuze că am găsit hainele la uscat. De aici a început o adevărată discuție. Mama lui a spus că indiferent ce se întâmplă în viața lui eu să nu mai aflu nimic.

Familia lui mă discreditează. Eu sunt urâtă de această familie pentru că ei au considerat că l-am umilit prea mult pe Florin în reality. Eu făceam gardul, m-am apucat de renovări și el mă înjura de față cu muncitorii.

Și i-am zis: Și ne-am certat de tot și a plecat. A plecat pur și simplu! Eu nu vreau să acuz acum, fiecare mamă își iubește puiul. Și mama mea a trecut prin asta, ea nici nu se mai uită la reality-show, că are probleme cu inima grave. La un moment dat leșinase. Mama a zis că mă fac de r…t”, a continuat vedeta la Antena Stars.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI