Brigitte Sfăt e disperată. Plânge non-stop de când Florin Pastramă a plecat. Ce a descoperit

Brigitte Sfăt e disperată. Plânge non-stop de când Florin Pastramă a plecat. Ce a descoperit
Brigitte Pastrama, disperata dupa ce Florin a plecat de acasa

Brigitte Pastramă trece prin clipe dificile, după ce soțul ei a plecat de acasă. Ea încearcă să facă față situației cum poate mai bine, însă uneori se lasă copleșită de emoții și izbucnește în plâns.

Brigitte Sfăt, distrusă după ce soțul ei a plecat de acasă

Florin Pastramă a decis să își facă bagajele și să se mute cu mama lui, în speranța că va putea curând să rezolve problemele financiare și să îi returneze cei 70.000 de euro soției sale.

Decizia separării a afectat-o mult pe Brigitte, care acum încearcă să treacă peste, alături de copiii ei, cu toate că ea a fost cea care și-a dorit o pauză. Acum, Brigitte își petrece timpul cu fiica ei Sara, însă totul din casa în care locuiește îi amintește de Florin.

”Am și uitat de Florin sau nu. Îmi vine să plâng. De fiecare dată când deschid dulapurile văd lucrurile lui. Toate au legătură cu el și pe Sara o enervează teribil.

Fac ce fac și tot de el îmi amintesc, dar nu s-a terminat aici. Acum nu am prieteni cu care să ies că am renunțat la toți pentru el, pentru că era gelos, dar o să ies cu Sara. Sper ca ea să aibă un soț mai bun decât Florin, să nu o lase baltă”, a spus Brigitte la Antena Stars.

Ce s-a întâmplat între Brigitte și Florin Pastramă

Brigitte și Florin se certau din ce în ce mai des din cauza banilor. Cei doi și-au făcut un cont comun la bancă după ce s-au căsătorit. Pentru că Florin avea datorii, din contul lor au fost retrași peste 70.000 de euro.

Când Brigitte a aflat i-a cerut lui Florin să pună la punct actele pentru separarea bunurilor. În schimb, bărbatul a decis să își facă bagajele și să plece la mama lui, până ce va putea să îi returneze datoria soției sale.

„N-ai cum să rezolvi problemele cu Brigitte. Nu se poate așa ceva, nu e normal. I-au blocat banii pentru că e numele meu acolo, trebuie să rezolv problemele, de aia plec.

Frații mei sunt plecați, mama e la spital, nu are cine. Trebuie să merg să rezolv problemele, apoi facem contractul (n.r. de separare a bunurilor) și gata.

Nu sunt supărat. Eu sunt sigur că am luat cea mai bună decizie, nu ne despărțim”, a spus Florin Pastramă chiar în emisiunea lui și a soției de la Antena Stars.

Brigitte a mai declarat că este supărată pe soțul ei, pentru că de fiecare dată când apar probleme, el pleacă. În plus, spune vedeta, poate demonstra oricând că banii din cont erau ai ei.

Nu i-am cerut lui niciodată nimic și nu mi se pare corect să arunce vina pe mine pentru problemele lor, când eu chiar am fost alături de ei. Dragoste cu forța nu se poate, dacă vrea să plece, e alegerea lui. Fiecare alege ce vrea să facă cu viața lui.

Eu sunt sigură că nu au cum să-mi ia banii, eu voi demonstra că sunt banii mei, nimeni nu-i poate lua, nu sunt sursa lui de venit, sunt din vânzarea casei mele, dar mă deranjează reacția lui. Când dă de probleme, renunță și pleacă”, a mai declarat Brigitte Pastramă.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI