Bradley Cooper se iubește cu fosta asistentă a lui Hillary Clinton. Ce au declarat apropiații cuplului despre cei doi

Bradley Cooper se iubește cu fosta asistentă a lui Hillary Clinton. Ce au declarat apropiații cuplului despre cei doi
Bradley Cooper se iubește cu fosta asistentă a lui Hillary Clinton.

Actorul Bradley Cooper, în vârstă de 47 de ani, are o nouă iubită. Este vorba despre Huma Abedin, fosta asistentă a lui Hillary Clinton. Bruneta musulmană este fosta soție a congresmanului democrat Anthony Weiner. Presa străină scrie cei doi se întâlnesc de câteva luni și au participat și la Gala MET. S-au despărțit atunci doar pe covorul roșu, pentru a nu trezi suspiciuni.

Bradley Cooper se iubește cu fosta asistentă a lui Hillary Clinton

Starul hollyowoodian Bradley Cooper și fosta consilieră a lui Hillary Clinton, în vârstă de 46 de ani, formează cel mai nou cuplu din showbiz-ul internațional.

„Anna (Wintour) a fost cu siguranță un cupidon. Ea este cea mai bună prietenă cu Bradley și o iubește pe Huma”, a declarat pentru Page Six o sursă apropiată editorului Vogue.

Cei doi protagoniști nu au confirmat, dar nici nu au informat vestea, însă un apropiat de la Hollywood a recunoscut că Bradley Cooper și Huma Abedin „se întâlnesc de câteva luni”, după ce actorul s-a despărțit de actrița Dianna Argon.

„Sunt perfecti unul pentru celălalt”, a mai spus o sursă.

Weiner, fostul congresman democrat din New York și fostul soț al Humei, a fost condamnat în 2017 la 21 de luni de închisoare pentru acuzația de sex cu un minor.

„Mi s-a frânt inima, mi-a fost târâtă, călcată pe picioare, umilită. Am trăit cu rușine, cu rușine, atât de mult timp”, a spus Abedin pentru The Cut. „Privind retrospectiv, am fost într-o traumă extremă.”

A fost căsătorit doar patru luni

În ceea ce-l privește pe Bradley Cooper, acesta a fost văzut recent la filmările peliculei „Maestro” – un un film biografic despre dirijorul Leonard Bernstein, regizat și cu actorul nominalizat la Oscar – în New York. Actorul are o fiică de 5 ani, Lea, cu fosta sa logodnică fotomodel, Irina Shayk, prezentă și ea ea la Met Gala de anul acesta.

În trecut, Bradley Cooper a mai fost căsătorit cu actrița Jennifer Esposito, în februarie 2006. El a cerut-o în căsătorie în luna octombrie și s-au căsătorit în luna decembrie a același an, în sudul Franței. Jennifer Esposito a cerut divorțul după doar patru luni, invocând diferențe ireconciliabile.

„Jennifer Esposito a cerut divorțul. Ea vă cere să-i respectați confidențialitatea în acest moment”, a spus reprezentantul ei într-o declarație la acea vreme. Într-o declarație separată, avocatul lui Cooper a mai adăugat: „Divorțul a fost reciproc și au fost separați de ceva vreme”.