21 apr. 2022 | 11:13

Secretul relației de 20 de ani a Juliei Roberts. Cât de fericită este celebra actriță de la Hollywood

Monden
Secretul relației de 20 de ani a Juliei Roberts. Cât de fericită este celebra actriță de la Hollywood
Julia Roberts spune secretul relației sale de 20 de ani

Julia Roberts a vorbit despre relația sa longevivă pe care o are. Mulți dintre fani au întrebat-o de-a lungul timpului care este secretul unei povești stabile de iubire. Actrița celebră are un mariaj fericit alături de Danny Moder. Vedeta a demonstrat că se poate întâlni o căsnicie solidă și plină de bucurii și în rândul starurilor de la Hollywood. Ce detalii a oferit artista care a devenit cunoscută pentru rolul din filmul ,,Frumușica”?

Julia Roberts, detalii despre mariajul său: are o relație de 20 de ani

Julia Roberts are 54 de ani și este cunoscută în special pentru rolul din filmul ,,Frumușica”. Aceasta se bucură de unul din cele mai longevive mariaje de la Hollywood.

Mulți fani au întrebat-o de-a lungul timpului care este secretul unei relații solide și lungi. Ea spune acum că are un astfel de mariaj pentru că se sărută neîncetat cu soțul ei.

Cei doi s-au bucurat recent de o nouă aniversare. Ea a fost prezentă în emisiunea The Late Show, realizată de Stephen Colbert, moment în care a mărturisit că are o căsnicie trainică pentru că își arată mereu afecțiunea față de Danny.

Săruturile zilnice o țin departe de divorț, susține artista. De asemenea, cea din urmă a subliniat că mai este foarte important să oferi partenerului șansa de a-ți cere scuze atunci când a greșit.

Să ierți și să faci compromisuri intră în fișa postului de soț/soție, crede vedeta. Julia și Danny s-au cunoscut în timpul filmărilor peliculei ,,Mexicanul” (2000).

Au mai fost căsătoriți

Aceștia s-au îndrăgostit la prima vedere, iar în data de 4 iulie 2002 ajungeau deja la altar. Cei doi au trei copii: gemenii Hazel şi Phinnaeus, de 17 ani, şi Daniel, de 14 ani.

Aceștia au mai susținut că micuții lor i-au unit și mai mult și îi fac să se simtă foarte mândri de ceea ce au reușit împreună. Julia a mai fost căsătorită în perioada dintre 1993-1995 cu cântărețul Lyle Lovett, ulterior a fost logodită cu actorul Kiefer Sutherland.

Danny are și el un mariaj eșuat la activ. El a mai fost la altar în trecut cu un makeup artist de la Hollywood de care a divorțat în anul 2002.

Bărbatul a hotărât să o ia de soție pe Julia chiar la scurt timp după ce a primit vestea că este din nou oficial burlac. Mulți dintre fani le-au recunoscut că le urmează sfaturile în speranța unei povești de iubire cel puțin asemănătoare. Aceștia sunt clar un model de urmat.

Parteneri
Cine a fost Costel Corduneanu, interlopul care a luptat pentru România la Jocurile Olimpice. Fostul sportiv a murit din cauza unor probleme la inimă
Redactia.ro
David Beckham a câștigat lupta cu cele 150 și ia potul cel mare: 280 de milioane de euro dintr-un ”foc”!
Digisport.ro
Povestea fabuloasă a actorului care a ajuns frate cu propriul tată. A jucat în aproape 40 de filme și a murit pe scenă, în timpul unui spectacol
Click.ro
Ce nu s-a văzut la TV! Zanni cu Ana Porgras și Alex Delea cu Alexandra Duli, momente tandre la duș, la Survivor Al Stars: "Nu vreau să se termine acest moment. Vreau să..."
Viva.ro
"Sleepy Don". Valuri de ironii după ce Trump a adormit la primul termen al procesului. Procuror: N-am mai auzit așa ceva până acum
Digi24
Misterul unei crime a fost elucidat după 56 de ani. Cum s-a dat de gol autorul care nu a fost niciodată suspect în caz
Digi24
Cum arătau Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu în 2012, la primul sezon Masterchef. Imagini de colecție
Unica.ro
Răzbunarea lui Traian Băsescu. Nu uită și nu iartă
EVZ.ro
Doliu în lumea muzicii de petrecere! S-a stins din viață o cunoscută artistă: "În aceste clipe..." / FOTO
Spynews
Nu te mai primește în avion. Pasagerii sunt obligați să respecte noua regulă
Capital.ro
"Vorbim de sute de mii de euro" | Românii pot economisi o avere dacă renunţă la aceste obiceiuri. Calcule făcute de economişti
Antena 3
Lovitură de teatru pentru Antena 1! Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu au semnat cu PRO TV
TV Mania
Și-a părăsit soțul pentru cel mai bun prieten al lui. Anunțul făcut acum la doar câteva luni de la divorț: „Plătim pentru orice...”...”
Avantaje
ALERTĂ de RĂZBOI în România. DRONE SUSPECTE deasupra BAZEI NATO de la Kogălniceanu
Mediaflux
Doliu în lumea muzicii de petrecere! S-a stins din viață o cunoscută artistă: "În aceste clipe..." / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Ramore și soția lui divorțează la doar 2 luni de la nuntă. Câștigătorul sezonului 13 iUmor și Denisa Drăgan au o fetiță de 5 luni
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro