Boala pe care o are Lucian Viziru, după ce a fost suspectat de infarct. S-a aflat acum

Lucian Viziru a avut probleme de sănătate și a fost internat în spital la finalul lunii decembrie, fiind suspect de infarct. Medicii i-au făcut mai multe analize amănunțite și l-au anunțat ce diagnostic i-au pus. Actorul și-a îngrijorat fanii când a anunțat pe canalul de Youtube că este internat în spital de patru zile, fiind suspect de infarct. Totul se întâmpla la finalul anului 2021.

Ce afecțiune are Lucian Viziru

Lucian Viziru a făcut Revelionul în spital și după mai multe analize amănunțite, el a primit diagnosticul din partea medicilor. El a avut dureri care plecau din piept spre brațul stâng. A suferit de atacuri de panică, iar acum medicii i-au spus de ce boală suferă.

„În urma ultimului RMN pe care l-am făcut la inimă a reieșit că eu aș fi avut la un moment dat, nu știm exact când, o miocardită.

Ce este această miocardită? Este o afecțiune de care poate suferi oricine.

De afecțiunea asta pot suferi copiii, oamenii mai tineri, dar, în special, bărbații, tineri, cu vârsta cuprinsă între 20 și 40 de ani și sportivii”, a spus actorul.

Ce spune actorul despre legătura cu vaccinul covid

El a ținut să precizeze că diagnosticul primit nu are legătură cu vaccinul și efectele adverse, pentru că durerile au început la 4-5 luni de la vaccinarea anti-covid.

„După ce am primit diagnosticul de miocardită am fost întrebat dacă am avut o răceală înainte, asta era una dintre posibilele cauze ale afecțiunii de care am suferit și anume să iau un virus, din ala de răceană, normal, sau poate chiar SARS-CoV-2.

Dacă ar fi fost să fie de la vaccin, există într-adevăr niște efecte secundare care pot apărea în primele 14 zile de la vaccin care sunt similare cu această miocardită, dar nu la 4-5 luni de când m-am înțepat, așa cum a fost în cazul meu.

Îmi pare rău să vă dezamăgesc, dar nu a fost de la vaccin”, a mai adăugat Lucian Viziru.