27 sept. 2024 | 08:39

Andreea Bănică, în costum de baie și nemachiată la 46 de ani. Reacția fanilor nu a întârziat să apară: “Ești top” FOTO

Monden
Andreea Bănică, în costum de baie și nemachiată la 46 de ani. Reacția fanilor nu a întârziat să apară: “Ești top” FOTO
Andreea Bănică, în costum de baie și nemachiată la 46 de ani. Reacția fanilor nu a întârziat să apară

Andreea Bănică se laudă cu trăsături de invidiat, la cei 46 de ani. Vedeta nu ezită să apară în fața fanilor de pe rețelele de socializare în ipostaze naturale, iar recent s-a fotografiat la plajă, într-un costum de baie roz și fără machiaj.

Fotografia cu care Andreea Bănică și-a cucerit fanii

La 46 de ani, Andreea Bănică se menține la aceeași siluetă pe care o avea atunci când s-a lansat în muzică. Cântăreața publică adesea fotografii în care apare în ipostaze naturale, iar complimentele din partea celor care o urmăresc nu întârzie să apară.

Recent, artista a publicat un selfie în care apare cu soțul ei, în timpul unei vacanțe. Andreea Bănică poartă un costum de baie roz, din două piese, și nu are machiaj. Cei care o urmăresc au reacționat imediat cu like-uri și cu comentarii.

”Superbă, nici nu tre’ să mai cânte, doar să apară așa”, ”Ești top”, ”Dragă Andreea, te admir și te respect”, ”Mă bucur mult pentru voi”, ”Sunteți atât de frumoși”, ”Doi frumoși” – au fost câteva dintre comentariile primite la postare. Vezi imaginea în galeria foto!

Andreea Bănică, despre pictorialul într-o revistă pentru bărbați

În urmă cu mai mulți ani, artista a fost protagonista unui pictorial în cea mai cunoscută revistă pentru bărbați. Andreea Bănică a vorbit, în urmă cu ceva timp, despre experiența de a poza nud și despre suma pe care a primit-o pentru acel pictorial. A mărturisit că tatăl și soțul ei au încurajat-o să facă acest pas.

”Cred că aș arăta mai bine acum. Dacă soțul meu ar spune da, astăzi mi-ar fi mai ușor să spun da. La vremea aceea, am spus da pentru bani. Nu știu de ce domnul Silviu Boerescu a spus că nu primeam foarte mulți bani, dar a fost o sumă deestul de mare. Au fost 10 mii de dolari. Atât am primit pentru acel pictorial la vremea aceea. Sunt foarte mulți ani de atunci. Pentru mine, au fost niște bani veniți așa din cer. Într-adevăr, cu rușinea mea cu tot, de-abia m-au convins tatăl meu și Lucian să pozez în această revistă.

Tatăl meu, când a auzit… El, primul număr cu Dana Săvuică, a venit cu el acasă și mi-a spus: ‘Dacă vreodată o să ți se ofere ocazia să pozezi în această revistă, te rog să pozezi’. Vai, l-am făcut în toate felurile. Am zis: ‘Doamne ferește! Ești nebun? Cum să spui tu, tatăl meu, așa ceva? Să mă vezi dezbrăcată în revistă. Niciodată’. Ei bine, când a venit oferta din partea revistei, amândoi au complotat și s-au pus de acord să pozez în această revistă”, a povestit Andreea Bănică, în trecut, în emisiunea lui Denise Rifai.

Parteneri
Povestea româncei care a fost campioană la Roland Garros și a ajuns chirurg la Spitalul Floreasca
Redactia.ro
Dragoș Dolănescu le încaieră pe solistele Maria Ciobanu și Irina Loghin: „Tata spunea că Irina Loghin are cap de regină”. Cum au ratat să se încuscrească?
Click.ro
Ce fac BĂRBAȚII cu ANTONIA la Velea la studio: „Genera BANI”! Nimeni n-a avut CURAJ să spună până azi
Vocea.biz
Carmen Brumă, dezvăluiri fără precedent după 25 de ani de relație cu Mircea Badea. 'Am mers mai departe'
Unica.ro
Familia Regală, debusolată. Katre și William, decizie de neînțeles
EVZ.ro
O presupusă vrăjitoare, escrocherie de 7.000 de euro. Cum l-a păcălit pe un bărbat pentru bani
Spynews
Simona Halep, anunț FINAL la 33 de ani: Ăsta e planul acum!
Capital.ro
De ce relațiile lui Jennifer Lopez nu rezistă. Fostul soț al artistei a făcut declarații controversate: „Am avut inima zdrobită”
Avantaje
VINE URGIA în România! UNDE LOVEȘTE CICLONUL! HARTA ANM
Mediaflux
Doliu în lumea afaceriștilor! S-a stins din viață un celebru om de afaceri. A murit într-un spital din Franța / FOTO 
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Cat a ajuns să coste un kilogram de castraveți pentru murat, în piață. Prețul de la tarabe i-a indignat pe clienți
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro