26 sept. 2024 | 20:42

Anunțul făcut de Adelina Chivu după 17 ani de căsnicie cu Cristi Chivu: “Nu am vorbit niciodată până acum”

Monden
Anunțul făcut de Adelina Chivu după 17 ani de căsnicie cu Cristi Chivu: “Nu am vorbit niciodată până acum”
Anuntul facut de Adelina Chivu dupa 17 ani de casnicie cu Cristi Chivu

Adelina Chivu a făcut mărturisiri inedite despre viața sa de familie și căsnicia de 17 ani cu Cristi Chivu, într-un interviu emoționant oferit în cadrul podcastului lui Mihai Morar. Vedeta a vorbit pentru prima dată despre sacrificiile făcute pentru soțul ei, dar și despre noua etapă profesională la Antena 1.

Adelina Chivu, despre căsnicia cu Cristi Chivu

Adelina Chivu a dezvăluit în premieră detalii intime despre relația sa cu fostul mare fotbalist Cristi Chivu, subliniind că și-a dedicat complet viața acestuia și familiei lor.

Invitată recent în podcastul colegului său de la X Factor, Mihai Morar, Adelina Chivu a mărturisit: ”Eu nu am vorbit niciodată până acum despre asta! Am renunțat la tot pentru Cristi. Dar nu îmi pare rău, pentru că el este viața mea.”

Bruneta a recunoscut că este în continuare ”obsedată” de fostul sportiv, chiar și după 17 ani de mariaj, o declarație care a surprins publicul, având în vedere discreția cu care și-au păstrat până acum relația.

”Cristi este viața mea. Sunt obsedată de el, și după atâta timp simt același lucru”, a declarat cu emoție Adelina Chivu.

Revenirea surpriză la Antena 1

După o pauză de 16 ani în care s-a dedicat complet vieții de familie, Adelina Chivu revine în televiziune ca prezentatoare a noului sezon X Factor, alături de Mihai Morar.

Aceasta a fost o decizie surprinzătoare, după ce bruneta s-a îndepărtat de lumea media pentru a-și susține soțul în cariera sa sportivă și pentru a-și crește cele două fiice, Natalia și Anastasia.

”Sunt extrem de fericită să mă întorc la Antena 1, mai ales într-un proiect de asemenea amploare. X Factor combină două dintre pasiunile mele – poveștile de viață ale oamenilor și muzica”, a declarat Adelina Chivu.

Ea a adăugat că fiicele sale sunt mari fane ale emisiunii de la Antena 1 și abia așteaptă să vadă noul sezon.

Citește și Cum arăta Adelina Chivu pe vremea când prezenta știrile sportive. Cât de schimbată este acum, la 42 de ani VIDEO!

O echipă nouă pentru X Factor

Mihai Morar a anunțat cu entuziasm colaborarea sa cu Adelina Chivu, subliniind legătura specială pe care cei doi o au, fiind foști colegi de televiziune.

”Bine ai revenit după 16 ani, Adelina! Sunt bucuros să prezentăm împreună X Factor. E multă treabă, dar sunt sigur că ne vom descurca”, a scris Mihai Morar pe rețelele sociale.

Noua ediție X Factor promite să aducă multe surprize, inclusiv o nouă formulă de juriu, formată din Puya, Marius Moga, Delia și Ștefan Bănică.

Show-ul este așteptat cu nerăbdare de fani, mai ales că se întoarce pe micile ecrane după o pauză de doi ani. Adelina Chivu își asumă cu entuziasm acest nou capitol în cariera sa, dovedind că pasiunea pentru televiziune poate renaște, chiar și după o pauză lungă.

Citește și Adelina Chivu și Mihai Morar vor prezenta X Factor România. Soția lui Cristi Chivu revine la TV după o pauză de 16 ani VIDEO!

Parteneri
Cum arată de fapt Jennifer Lopez în realitate. Adevărul din spatele imaginilor retușate
Redactia.ro
Dragoș Dolănescu le încaieră pe solistele Maria Ciobanu și Irina Loghin: „Tata spunea că Irina Loghin are cap de regină”. Cum au ratat să se încuscrească?
Click.ro
Ce fac BĂRBAȚII cu ANTONIA la Velea la studio: „Genera BANI”! Nimeni n-a avut CURAJ să spună până azi
Vocea.biz
Scandalul amoros care zguduie campania electorală. SĂRUTUL care aruncă totul în aer / FOTO
Unica.ro
Vești rele de la ANM. Când se schimbă vremea radical
EVZ.ro
O presupusă vrăjitoare, escrocherie de 7.000 de euro. Cum l-a păcălit pe un bărbat pentru bani
Spynews
N-ai voie să înregistrezi cu telefonul. Se consideră infracțiune. Închisoare 2 ani
Capital.ro
De ce relațiile lui Jennifer Lopez nu rezistă. Fostul soț al artistei a făcut declarații controversate: „Am avut inima zdrobită”
Avantaje
Românii care STAU la BLOC riscă AMENZI! REGULA esențială care NU trebuie ÎNCĂLCATĂ
Mediaflux
Doliu în lumea afaceriștilor! S-a stins din viață un celebru om de afaceri. A murit într-un spital din Franța / FOTO 
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Cat a ajuns să coste un kilogram de castraveți pentru murat, în piață. Prețul de la tarabe i-a indignat pe clienți
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro