Bild, necruțător cu „Die Mannschaft”, după rușinea din Qatar. „Am ajuns un pitic al fotbalului”. Costa Rica – Germania, primul meci din istoria turneului final arbitrat de o brigadă feminină

Bild, necruțător cu „Die Mannschaft”, după rușinea din Qatar. „Am ajuns un pitic al fotbalului”. Costa Rica - Germania, primul meci din istoria turneului final arbitrat de o brigadă feminină

Germania s-a făcut de râs și a plecat acasă de la Campionatul Mondial de Fotbal, după partidele din grupă. În ultimul duel, primul meci din turneului final arbitrat de o brigadă feminină, „Die Mannschaft” a câștigat cu 4-2 confruntarea cu Costa Rica, dar nu a fost suficient pentru că Japonia a învins Spania. Bild i-a criticat pe jucătorii lui Hansi Flick și nu s-a ferit să folosească expresii foarte dure.

Bild a dat de pământ cu Germania, după rușinea de la Campionatul Mondial de Fotbal

Germania a câștigat cu 4-2 duelul cu Costa Rica, dar a terminat doar pe locul trei grupa de la Campionatul Mondial de Fotbal. Eșecul din partida cu Japonia a cântărit foarte greu! Niponii s-au impus și în duelul cu Spania cu 2-1 și s-au calificat în optimi de pe primul loc, în vreme ce poziția a doua a fost ocupată de iberici, care au scăpat în acest fel și de traseul dificil.

Pe jucătorii lui Hansi Flick îi așteaptă zile grele. Nemții sunt la a doua rușine la mondial, după ce la ultima ediție au terminat grupa pe ultimul loc. În anul 2014, echipa antrenată de Joachim Low reușea să cucerească trofeul.

„Cât de rușinos! Suntem eliminați. 4-2 în meciul cu Costa Rica, dar tot suntem eliminați pentru că Japonia a învins Spania. Pentru a doua oară la rând, Germania este eliminată din grupele Mondialului. Palmares amar: înfrângere rușinoasă cu Japonia, o remiză contra Spaniei și o victorie clară contra Costa Ricăi. E O RUȘINE!

După Rusia 2018 ne gândeam că nu se poate mai rău de atât. De azi știm că se poate. Între cele două Mondiale a fost Campionatul European de anul trecut, unde am fost eliminați în optimi, 0-2 contra Angliei.

Trei turnee la rând în care n-am reușit nimic. Lumea fotbalului obișnuia să tremure în fața noastră. Acum, Germania a ajuns un pitic al fotbalului”, a tunat Bild.

Clasament final grupa E
1. Japonia – 6p (4-3)
2. Spania – 4p (9-3)
3. Germania – 4p (6-5)
4. Costa Rica – 3p (3-11)

Costa Rica – Germania, primul meci de la Campionatul Mondial de Fotbal

Costa Rica – Germania 2-4 este primul meci de la un Campionat Mondial de Fotbal arbitrat de o brigadă feminină. Franțuzoaica Stephanie Frappart (38 de ani) a condus meciul de la centru, ajutată la tușă de brazilianca Neuza Back și Karen Diaz Medina, din Mexic. Cel de-al patrulea oficial a fost Said Martinez din Honduras.

La Cupa Mondială 2022 mai sunt doi „centrali” de sex feminin: Salima Mukansanga (din Rwanda) și Yamashita Yoshimi (din Japonia).

Stephanie Frappart a fost prima femeie care arbitrat un meci din Liga Campionilor la masculin, dar și din preliminariile Campionatului Mondial de Fotbal.

Urmăriți Playtech.ro și pe