Bianca de la Puterea Dragostei, filmare uluitoare. ”Ai ochiul vânăt?” Ce a răspuns concurenta

Bianca de la Puterea Dragostei, filmare uluitoare. ”Ai ochiul vânăt?” Ce a răspuns concurenta
Bianca de la Puterea Dragostei și-a îngrijorat fanii. "Ai ochiul vânăt?" Ce se întâmplă cu ea

Bianca de la Puterea Dragostei și-a îngrijorat fanii! Tânăra părea că este vânâtă la ochi într-un live făcut recent. Cum le-a explicat celor care o urmăresc în cadrul show-ului Puterea Dragostei totul?

Bianca de la Puterea Dragostei și-a îngrijorat fanii: ”Ai ochiul vânăt?”

Bianca de la Puterea Dragostei, una dintre cele mai controversate personaje din cadrul show-ului Puterea Dragostei, și-a speriat fanii. Aceasta a făcut un live pe YouTube în care și-a făcut apariția foarte palidă, slăbită și cu ochiul vânăt. De fapt, aceasta plânsese foarte mult înainte, machiajul i s-a întins, iar lumina din camera în care s-s filmat nu a ajutat deloc.

Din păcate, cei care urmăresc emisiunea știu că relația dintre ea și fostul ei iubit este încă tensionată. Tânăra ar face orice să-l aducă înapoi, în timp ce el îi spune în față că este pregătit să treacă mai departe și să cunoască și alte fete. Relația lor s-a terminat destul de scandalos după 9 luni. Fanii sunt alături de ea, chiar dacă misiunea ei de acum pare imposibilă, așa că o încurajează și îi poartă de grijă constant.

Bianca Comănici și-a îngrijorat fanii.
Bianca Comănici și-a îngrijorat fanii. „Ai ochiul vânăt?”

„Hai să vă spun ce s-a întâmplat”

„Nu sunt vânătă la ochi. Hai să vă spun ce s-a întâmplat în ultimul timp. Ce mai este cu mine. Nu sunt vânătă cu la ochi. M-am machiat cu mov. Am și plâns. Tușul meu este foarte enervant. Azi am plâns și nu m-am șters bine. Sunt neagră la ochi de la tuș. Am plâns de două-trei ori. O să vedeți și de ce. Am avut o perioadă grea, însă acum sunt fericită. Dar după perioada asta proastă reușesc să vorbesc cu voi. O să vă povestesc ce s-a întâmplat. Nu mi-a spart Livian telefonul. Nu cred că o să mai fie ceva între noi în emisiune, însă vrem să încercăm afară. Vrem să consumăm tot ce este de consumat”
Bianca Comănici

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI