Șantaj cu imagini intime la Puterea Dragostei. O concurentă, filmată în ipostaze compromițătoare

Șantaj cu imagini intime la Puterea Dragostei. O concurentă, filmată în ipostaze compromițătoare
Șantaj la Puterea Dragostei!

Surprize peste surprize la Puterea Dragostei! O concurentă a fost filmată în ipostaze fierbinți. Iubitul ei, care se află în casa iubirii, a luat la cunoștință asta. Cum a reacționat și de cine este șantajată frumoasa?

Puterea Dragostei: O concurentă, filmată în ipostaze intime

Dacă mulți dintre fanii emisiunii cred că Roxana a trecut prin multe, n-au știu ce urmează. Venirea lui Sergio în show-ul iubirii a adus mari emoții pentru aceasta, pentru că fratele său are detalii care i-ar putea compromite relația actuală din fața camerelor de luat vederi. Turcu, cel cu care se iubește acum, a avut o reținere încă de la început față de Sergio, cel care deține adevărul. După nenumărate amenințări și jigniri inclusiv între cei de acasă, Pavarotti a susținut că are cum să-și demonstreze povestea. Cu toate astea, nu o va face, cel mai probabil ținând la imaginea femeii.

Aceste informații au apărut pe anumite grupuri de susținere ale concureților. Câeva dintre fani au afirmat că Roxana ar fi întreținut relații intime cu fratele lui Sergio, iar că acesta are să le pună la dispoziție producție mai devreme sau mai târziu pentru a-și demonstra nevinovăția. Frumosul model i-a demascat pe mulți din competiție cu ajutorul unor înregistrări în care colegii de platou aduceau jigniri la adresa trustului, a echipei de filmare și a prezentatoarei show-ului.

Fratele lui Sergio și Roxana
Fratele lui Sergio și Roxana

Andreea Mantea”Tu i-ai propus să vă întâlniți?”

Andreea Mantea: Tu i-ai propus să vă întâlniți ca să faceți dragoste?
Fratele lui Sergio: Nu, doamne ferește!
Andreea Mantea: Te-a amenințat cu fratele lui?
Cătălin: Da, oarecum. Că fratele lui a făcut pușcărie, după a zis că doar ne previne.
Andreea Mantea: Mai ai alte videouri cu Roxana?
Fratele lui Sergio: Nu mai am, dar și dacă aș avea nu le-aș posta.
Andreea Mantea: Ți-a plăcut de Roxana pentru distracție sau pentru o relație?
Fratele lui Sergio: Sincer, nu pentru distracție. Nu este o fată să te distrezi cu ea. E o fată pe care trebuie să o iei în serios.