Puterea Dragostei Live Video, pe Kanal D – Ediția de sâmbătă, 2 mai

Puterea Dragostei Live Video, pe Kanal D – Ediția de sâmbătă, 2 mai
Emisiunea Puterea Dragostei de pe Kanal D - ediția de sâmbătă 2 mai.

Show-ul matrimonial Puterea dragostei de pe Kanal D este difuzat în fiecare zi de luni până vineri de la ora 11:00 și până la ora 17:00. Iar în week-end, adică sâmbătă și duminică, de la ora 16:00 până la ora 19:00. În noua ediție putem urmări ce relații și ce cupluri s-au mai format în casa Puterea Dragostei.

Emisiunea Puterea Dragostei de pe Kanal D – ediția de sâmbătă 2 mai

Hamude a declarat pe rețelele de socializare, în legătură cu ”bărbăția” lui Andy. Marius a făcut o mărturisire șoc, despre Andy. Acesta ar fi spus că Andy nu ar fi dotat.

Hamude susține că el și Andy au făcut amor cu două tinere și că Andy este chiar dotat , după care, Andy a distribuit postarea lui Hamude.

„Am avut plăcerea să ciocănim împreună două rățuște cândva și, ca idee, băiatul e mare, nu mic, cum vrea Marius să se creadă”, a fost afirmația șocantă făcută de Hamude.

Andy a făcut dezvăluiri uluitoare despre Andreea Oprică

Andy și Andreea Oprică păreau că formează un cuplu, dar sunt în război, iar Andy a făcut dezvăluiri uluitoare despre Andreea Oprică, una dintre cele mai controversate concurente de la ”Puterea dragostei”. Pe rețelele de socializare circulă niște informații precum Andreea Oprică ar fi fost eliminată de la emisiunea Puterea Dragostei, deoarece aceasta ar fi postat că se află în carantină.

„E frustrată rău fata. Ascultă pe la usi”, a spus Andy, într-un mesaj făcut public pe internet, despre Andreea Oprică.

Bianca de la Puterea Dragostei.
Emisiunea Puterea Dragostei de pe Kanal D – ediția de sâmbătă 2 mai.

Mesaj pentru Livian, de la Bianca pe o rețea de socializare

În urmă cu ceva timp, Livian s-a despărțit de Bianca, una dintre cele mai iubite concurente din casa Puterea Dragostei. Toată lumea a fost dezamăgită de despărțirea acestora. Se pare pare că între cei doi nu mai sunt șanse de împăcare.

Bianca, concurenta care era plină de viață și mereu veselă, după despărțirea de Livian, parcă nu a mai fost la fel. Aceasta a postat un mesaj, care era clar că îi era adresat lui Livian, pe o rețea de socializare. Din acest mesaj reiese că separarea de Livian nu îi face deloc bine, concurentei din casa Puterea Dragostei.

Cum a fost surprinsă Bianca după despărțirea de Livian

Fetele din casa Puterea Dragostei s-au distrat în mașină, ascultând muzică, în timpul unei deplasări prin oraș. Pe Bianca însă nu a înveselit-o muzica din mașină, iar când a început o piesă tristă, aceasta a căzut pe gânduri. Într-un story postat de Berna, Bianca părea tristă și îngândurată, asta însemnând că în viața ei personală lucrurile nu sunt chiar așa roz cum par în fața camerelor.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI