16 nov. 2023 | 18:27

Benone Sinulescu și Irina Loghin s-au iubit, în secret, în comunism? Gheorghe Turda rupe tăcerea: ”Irina l-a plăcut ca artist, ca bărbat, mai puțin”. Cât costă în prezent vechile lor albume EXCLUSIV

Monden
Benone Sinulescu și Irina Loghin s-au iubit, în secret, în comunism? Gheorghe Turda rupe tăcerea: ”Irina l-a plăcut ca artist, ca bărbat, mai puțin”. Cât costă în prezent vechile lor albume EXCLUSIV
”Au avut chimie pe scenă” - Gheorghe Turda

Benone Sinulescu s-a stins din viață pe 18 noiembrie 2021, luând cu el, în mormânt, toate secretele de suflet. A fost îndrăgostit, în anii tinereții, de colega lui de scenă, Irina Loghin, una dintre frumusețile muzicii populare? La doi ani de la decesul artistului, Gheorghe Turda rupe tăcerea. În exclusivitate pentru Playtech Știri, acesta demontează toate bârfele vremii, despre Nea Beni, unele, de-a dreptul sinistre.

Irina Loghin a fost îndrăgostită de Benone Sinulescu?

Benone Sinulescu a încetat din viață pe 18 noiembrie 2021, din cauza unor grave probleme pulmonare, lăsând în urmă un uriaș gol, în lumea muzicii populare.

Află și: Ce relație au avut Benone Sinulescu și Irina Loghin. Artista, mesaj dureros după vestea tragică

Despre artist s-au spus, de-a lungul vremii, în anii comunismului, tot felul de lucruri, inclusiv că ar fi fost îndrăgostit de fosta lui colegă de scenă, Irina Loghin.

Benone Sinulescu și Irina Loghin s-au iubit, în secret, în comunism Gheorghe Turda rupe tăcerea ”Irina l-a plăcut ca artist, ca bărbat, mai puțin”. Cât costă în prezent vechile lor albume EXCLUSIV

Benone Sinulescu și Irina Loghin (imagini de arhivă)

Nea Beni a lăsat să plutească misterul: ”Dacă iubirea a fost ascunsă, să rămână aşa”

Înainte de a înceta din viață, Benone Sinulescu a povestit despre relația cu Irina Loghin, lăsând însă să plutească o mare doză de mister:

”Am cântat cu Maria Tănase şi am avut mari emoţii, pe Irina Loghin am întâlnit-o când eram deja vedetă.

Ea şi cu Maria Ciobanu au dat concurs, eu nu am dat….Ideea cu duetele a fost a mea, deşi ea a spus că ideea a fost a ei. Am cântat la Ateneul Român cu ea şi am avut un succes imens şi ni s-a suit la cap.

Dacă iubirea a fost ascunsă, să rămână aşa. Nu a fost… că dacă ar fi fost… nu am avut nimic serios cu ea. Am trăit o poveste artistică… şi de dragoste, că melodiile au fost şi de dragoste”.

Vezi aici: Irina Loghin, despre retragerea din muzică. Îndrăgita artistă nu îşi doreşte încă să părăsească scena

Gheorghe Turda, dezvăluiri despre Benone Sinulescu și Irina Loghin. S-au iubit, în secret, în anii comunismului?

La doi ani de la decesul lui Nea Beni, fostul lui coleg de scenă, Gheorghe Turda, face dezvăluiri:

”Benone Sinulescu a fost foarte iubit, ca artist, da, era adulat de femei. Cu Irina Loghin, cu care a fost coleg de scenă, nu a format însă un cuplu, erau prieteni buni. Irina nu a fost îndrăgostită de Benone, l-a plăcut ca artist, ca bărbat, mai puțin.

Au avut chimie pe scenă, poate că oamenii îi percepeau și ca un cuplu, dar nu a fost așa, știu toți din lumea muzicii populare că erau amici și atât”, ne-a declarat Gheorghe Turda, în exclusivitate pentru Playtech Știri.

Benone Sinulescu și Irina Loghin s-au iubit, în secret, în comunism Gheorghe Turda rupe tăcerea ”Irina l-a plăcut ca artist, ca bărbat, mai puțin”. Cât costă în prezent vechile lor albume EXCLUSIV

”Cu Irina Loghin, cu care a fost coleg de scenă, nu a format însă un cuplu”

Irina Loghin și Benone Sinulescu au lansat zeci de piese de muzică populară, cele mai îndrăgite fiind ”Cine bate seara la fereastra mea? ”, ”Rămâi, mândruțo, cu bine!”, ”Dă-mi, mândruțo, gura ta!”, ”Nici vântul să nu ne știe”, albumele lor vechi fiind vândute, pe Internet, cu peste 50 de lei bucata.

Gheorghe Turda demontează și celelalte bârfe despre Benone Sinulescu și Irina Loghin

Gheorghe Turda demontează însă și celelalte bârfe, care au circulat, unele de-a dreptul sinistre:

”Despre Nea Beni s-a spus și că și-a omorât nevasta cu toporul, că are copii ”din flori”, nimic adevărat, erau născociri, bârfe de babe.

În anii comunismului, când nu erau reviste mondene, circulau, de altfel, tot felul de zvonuri, ba că Ileana Sărăroiu a fost îngropată de vie și că a fost găsită în coșciug, zgâriată pe față, ba că Maria Ciobanu s-ar fi bătut cu Ion Dolănescu, la un spectacol, de la Sala Palatului”, ne-a mai povestit Gheorghe Turda, despre vechile zvonuri, cărora însă mulți continuă să le dea crezare și astăzi.

Vezi și: Gheorghe Turda, despre umilința trăită la Iași de Irina Loghin: ”Era aplaudată, acum o dau jos de pe scenă?”. Cine o amenință cu tribunalul pe solistă? EXCLUSIV

De 1 Decembrie, Gheorghe Turda va cânta pentru românii stabiliți în Germania

Solistul de muzică populară Gheorghe Turda este solicitat și în străinătate. Artistul se pregătește de turneul din Germania, unde le va cânta românilor din diaspora, de 1 Decembrie, pentru a-și mai alina dorul de casă:

”Voi pleca în turneul de 1 Decembrie, în Germania, voi avea trei concerte, la Nuremberg, la Stuttgart și la Munchen, voi sta acolo până pe 6 decembrie.

În premieră, va fi și un spectacol, mai aparte, un spectacol folcloric, despre tradiții, vom juca o logodnă oltenească, eu sunt pe post de nașul tinerilor care se pregătesc de nuntă”, ne-a mai spus Gheorghe Turda, în exclusivitate pentru Playtech Știri.

Află și: Despărțire cu scandal în showbizul românesc. Gheorghe Turda a fost desființat: ”Are tulburări grave de comportament”

Ascultă aici cea mai frumoasă piesă din repertoriul lor:

Parteneri
Florin Salam, din nou în mijlocul unui scandal de proporții. De ce este acuzat manelistul
Redactia.ro
Povestea de film a doi mari actori români. Și-au unit destinele în urmă cu 41 ani. S-au despărţit și s-au regăsit la 21 de ani de la divorț
Click.ro
Mirabela Dauer și-a îngrijorat fanii! Cum a ajuns să arate artista FOTO
Vocea.biz
Avertisment după ce o dansatoare a murit sufocată în timp ce avea relații intime cu iubitul ei
Digi24
Acasă la Laura Cosoi. Imagini superbe din casa de poveste a actriței / FOTO
Unica.ro
Ce prevestește șarpele de casă. Superstiții legate de șerpi în casă și în curte
Spynews
Avertisment pentru toți românii cu BULETIN. Ajungi DATOR cu mii de lei
Capital.ro
Cardurile de energie expiră! Cum pot scoate românii banii cash de pe acestea | Mai au doar câteva zile la dispoziție
Antena 3
Fosta soție a unui actor celebru a ajuns să doarmă pe străzi și să mănânce din gunoaie. Cum a fost surprinsă? Atrăgea toate privirile când apărea în public
Avantaje
Creșterea PENSIILOR, în PERICOL! Se SCHIMBĂ toate CIFRELE
Mediaflux
Știrile Antena Stars. Andreea Tonciu nu îi poate refuza nimic fiicei sale, Rebeca. Bruneta recunoaște că o răsfață prea mult: "Îi plac banii..." / VIDEO
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Florin Salam, în genunchi în fața soției după ce Roxana i-a oferit cadou o mașină de lux! Cum arată noul bolid al manelistului
Antena 1
WOW! Carmen Iohannis i-a ȘOCAT pe toți! Cum a apărut în public: s-a văzut...
Impact.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'
Shtiu.ro