07 nov. 2023 | 11:00

Irina Loghin, despre retragerea din muzică. Îndrăgita artistă nu îşi doreşte încă să părăsească scena: „Nu am nevoie de scandaluri”

Monden
Irina Loghin, despre retragerea din muzică. Îndrăgita artistă nu îşi doreşte încă să părăsească scena:
Irina Loghin, despre retragerea din muzică

După episodul rușinos de la Iași, unde a fost forțată să iasă de pe scenă, înainte de a-și încheia recitalul, Irina Loghin vorbește despre retragerea din muzică. Cu toate că au existat voci care au sfătuit-o să părăsească lumina reflectoarelor, îndrăgita artistă nu își dorește încă să se despartă de publicul său.

Irina Loghin, noi declarații după incidentul de la Iași

Este, fără  doar și poate, una dintre cele mai cunoscute și apreciate interprete de muzică populară din România, se mândrește cu o carieră ce se întinde pe câteva decenii. Cu toate că nu este primul moment dificil pe care îl traversează, umilința suferită la Iași, când a fost forțată să părăsească scena înainte de a-și încheia recitalul, este greu de suportat și acceptat.

Incidentul a stârnit un val de revoltă în rândul fanilor săi. Au existat și unii care au sfătuit-o pe Irina Loghin să se retragă din muzică.

Artista nu își dorește să se retragă din muzică

La cei 84 de ani împliniți, Irina Loghin mărturisește că nu își dorește decât să fie lăsată să se bucure de viață și de familie și că nu vrea să fie implicată în niciun scandal.

Cu toate că a suferit o intervenție chirurgicală la începutul acestui an, Irina Loghin nu are nicio intenție de a se retrage de pe scenă.

Te-ar putea interesa și: Saveta Bogdan intervine în scandalul momentului. O consideră pe Irina Loghin cea mai bună cântăreaţă: „Plânge, urlă lumea după ea! Urât” VIDEO EXCLUSIV

Irina Loghin, despre retragerea din muzică. Îndrăgita artistă nu îşi doreşte încă să părăsească scena: "Nu am nevoie de scandaluri"

„Eu una nu am nicio supărare”

Pe o platformă de social media, Irina Loghin a făcut câteva precizări importante despre spectacolul de la Iași și momentul în care recitalul său a fost întrerupt de Doina Baciu, interpreta spunând că speră că „lucrurile se vor lămuri frumos între noi”.

Artista a punctat faptul că onorariul îi fusese trimis încă din primăvară, iar pentru acea sumă există factură.

„Sofia Vicoveanca și cu mine am fost capete de afiș la acest eveniment. Ca întotdeauna, publicul ieșean, care a plătit bilet pentru a participa la acest spectacol, a fost foarte receptiv, aplaudând frenetic după fiecare melodie. Nu mi-am imaginat că dorința mea de a răspunde doleanței publicului ar putea crea o asemenea situație.

Înțeleg însă că organizarea nu a fost perfectă, iar doamna Doina Baciu s-a simțit nevoită să încheie programul, fiind presată de durata de rezervare a sălii. Am considerat că, dacă intru la o oră și un sfert, spectacolul se va termina la două ore, neștiind că vor mai urma și alți interpreți după mine.

Știm cu toții cât de obositor este să organizezi un eveniment de o asemenea amploare. Cred că doamna Doina Baciu a făcut tot posibilul să coordoneze spectacolul, deși nu i-a fost ușor. Eu una nu am nicio supărare pe dumneaei. Dimpotrivă, îi mulțumesc pentru efortul depus în organizarea serii. Îi urez numai bine și sper că lucrurile se vor lămuri frumos între noi.

Menționez că onorariul mi-a fost trimis din primăvară, existând factură pentru suma primită”, a transmis Irina Loghin.

Te-ar putea interesa și: Elena Merișoreanu, despre situaţia Irinei Loghin la Iaşi: ”Eu cred că o luam de gât și o dădeam afară” EXCLUSIV

Parteneri
Florin Salam, din nou în mijlocul unui scandal de proporții. De ce este acuzat manelistul
Redactia.ro
Povestea de film a doi mari actori români. Și-au unit destinele în urmă cu 41 ani. S-au despărţit și s-au regăsit la 21 de ani de la divorț
Click.ro
Mirabela Dauer și-a îngrijorat fanii! Cum a ajuns să arate artista FOTO
Vocea.biz
Avertisment după ce o dansatoare a murit sufocată în timp ce avea relații intime cu iubitul ei
Digi24
Acasă la Laura Cosoi. Imagini superbe din casa de poveste a actriței / FOTO
Unica.ro
Vine vara în România. Vremea se schimbă radical
EVZ.ro
Ce prevestește șarpele de casă. Superstiții legate de șerpi în casă și în curte
Spynews
Doliu național! S-a stins marele ANTRENOR al României. Legendă a sportului mondial
Capital.ro
Vouchere de vacanţă 2024. Primii angajaţi care vor beneficia de 1.600 de lei, bani de la stat
Antena 3
Fosta soție a unui actor celebru a ajuns să doarmă pe străzi și să mănânce din gunoaie. Cum a fost surprinsă? Atrăgea toate privirile când apărea în public
Avantaje
EUROPA intră în RĂZBOI! Decizia Comisiei Europene privind ÎNARMAREA
Mediaflux
Știrile Antena Stars. Andreea Tonciu nu îi poate refuza nimic fiicei sale, Rebeca. Bruneta recunoaște că o răsfață prea mult: "Îi plac banii..." / VIDEO
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Florin Salam, în genunchi în fața soției după ce Roxana i-a oferit cadou o mașină de lux! Cum arată noul bolid al manelistului
Antena 1
WOW! Carmen Iohannis i-a ȘOCAT pe toți! Cum a apărut în public: s-a văzut...
Impact.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'
Shtiu.ro