Artistul din România îndrăgostit de Delia: ”O făceam să râdă, dar ea… nimic!”

Artistul din România îndrăgostit de Delia: ”O făceam să râdă, dar ea… nimic!”
Cine este artistul care a fost îndrăgostit de Delia în anii de liceu

A ţinut ani de zile secretul, dar acum s-a aflat tot. Cine este artistul din România îndrăgostit de Delia până peste cap?! Detalii incredibile au fost dezvăluite la “iUmor”.

Unul dintre artiştii din România, îndrăgostit de Delia

În ediţia de duminică de “iUmor”, artistul îndrăgostit de Delia se dă de gol şi spune adevărul. Ciupi de la Mandinga a recunoscut că avea sentimente, în perioada liceului, pentru jurata emisiunii. Mai mult, acesta povesteşte că a condus-o acasă ani de zile şi încerca mereu să o facă să râdă. Din păcate pentru artist, vedeta de la Antena 1 nu prea i-a dat atenţie.

Cel mai vechi membru al trupei Mandinga a pregătit un roast pentru cei trei juraţi ai show-ului “iUmor” şi recunoaşte că are emoţii.

”Eu şi Delia am fost colegi de liceu, de fapt din clasa a VII-a, până într-a XII-a. Eu o duceam în fiecare zi acasă de la şcoală pe Delia şi o făceam să râdă, dar ea… nimic! Am emoţii, pentru că nu ştiu cum vor reacţiona cei trei, dar sper că au simţul umorului. Vă jur că în viaţa mea nu am fost atât de răutăcios cu nimeni, eu sunt glumeţ de obicei, mai ales că fac parte dintr-o trupă cu sânge caliente!”, a povestit Ciupi.

În ediţia specială de săptămâna aceasta, vor mai fi prezenţi şi Emilia Popescu, Irinel Columbeanu, Florin Ristei, Rodica Popescu Bitănescu sau Irina Margareta Nistor.

”Știu că e o convenție, că jurații știu că sunt acolo ca să fie ridiculizați. Dar o să îmi scot ochelarii ca să nu îi văd, să nu văd dacă se miră sau dacă nu le place. Sper că va fi foarte bine. Nu are legătură cu experiența mea, pentru că aici nu e un personaj”, a spus actrița Emilia Popescu.

Cum a început să cânte Ciupi, toboşarul de la Mandinga

Pe numele său real Marius Cristian Ciupitu, toboşarul trupei Mandinga a povestit că s-a îndrăgostit de muzică de la 5 ani, iar la 12 deja cânta în cârciumi. Deşi nu era un mediu tocmai potrivit pentru un adolescent, Ciupi a mărturisit că întreaga experienţă l-a ajutat enorm în cariera sa de muzician.

“Am început să cânt pe la 5-6 ani. Eram fascinat de instrumentele muzicale, iar părinţii m-au ajutat să îmi văd visul împlinit. Am sânge de muzician, tataia a fost var primar cu Ion Voicu. Mi-am dorit mult să cânt. Am cântat şi în cârciumă, de la 12 ani, apoi am început să cânt la nunţi, la cort. Mi-au prins foarte bine lucrurile astea”, a povestit Ciupi de la Mandinga, conform A1.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI