Se ascut cuțitele la Survivor România. Elena Ionescu, ex-Mandinga, atacată din toate părțile de ceilalți concurenți

Se ascut cuțitele la Survivor România. Elena Ionescu, ex-Mandinga, atacată din toate părțile de ceilalți concurenți

Reality-show-ul românesc îi ține pe telespectatori în priză, cu noi runde în care „supraviețuitorii” își testează abilitățile. Totodată, emisiunea de pe Kanal D, în care adrenalina atinge cote maxime, aduce și intrigi noi-nouțe, între concurenții celebri. De această dată, cântăreața Elena Ionescu, fosta componentă din trupa Mandinga, a fost cea care a întâmpinat anumite piedici. Artista s-a trezit că este ținta a foarte multe cuvinte aspre, din partea altor participanți.

Se ascut cuțitele la Survivor România

Se ascut cuțitele la Survivor România. Elena Ionescu, ex-Mandinga, atacată din toate părțile de ceilalți concurenți
Colegii de emisiune au criticat-o aspru pe Elena ex-Mandinga

La rândul ei, Cristina Șișcanu s-a confruntat, înainte de eliminarea din show-ul concurs de pe Kanal D, cu o situație similară. Acum pare să fi venit rândul Elenei ex-Mandinga să tragă ponoasele, după ce a fost criticată foarte dur de către ceilalți concurenți. Artista nu pare să aibă vreo clipă de liniște, în cadrul show-ului ce promite să le testeze limitele și celor din echipa „Faimoșilor”.

„Colegii mi-au spus că mă vor vota. Era de aşteptat. Dezamăgită? Puţin spus, dar nu toată lumea poate să-şi asume. Şi asta mă doare mai tare, pentru că am crezut că suntem o echipă şi deviza acestui concurs este alta, dar mergem mai departe. Consider că toate au un rost şi un sens şi probabil că Dumnezeu nu le aşează întâmplător”, a susținut Elena Ionescu, potrivit okmagazine.ro.

Elena Ionescu, ex-Mandinga, atacată din toate părțile de ceilalți concurenți

Participanta din cadrul Survivor România și-ar fi atras neplăcerile, dar și cuvintele de ocară din partea colegilor ei de emisiune din cauza unui gest, făcut zilnic. Artista i-ar fi nemulțumit pe ceilalți din cauza faptului ca a mâncat cu o lingură de orez în plus, față de restul participanților. Ar fi fost avertizată de către aceștia, dar nu s-a oprit. Totodată, ar fi avut o reacție foarte lipsită de spirit de echipă atunci când cântăreței Ruby i s-a făcut rău și a avut nevoie de atenția medicilor.

Mai mult, în cea mai nouă ediție din Survivor România, fosta gimnastă Asiana Peng a confirmat că a decis nominalizarea lui Lino Golden, pentru a putea să pună la cale o eliminare. „E o strategie pentru a ieşi Elena, ăsta este adevărul, despre ce vorbim?”, a fost declarația acesteia, iar Lino Gonden a confirmat. „Pur şi simplu, e o strategie a noastră, care sperăm să ne iasă.”, a susținut artistul.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI