Elena Ionescu, acasă cu un concurent de la Survivor. Imaginile din miez de noapte

Elena Ionescu, acasă cu un concurent de la Survivor. Imaginile din miez de noapte
Elena Ionescu, acasă cu un concurent de la Survivor. Imaginile din miez de noapte

Elena Ionescu, câștigătoarea Survivor România și-a surprins fanii afișându-se, acasă la ea, alături de un alt fost concurent din show-ul Tv de la Kanal D. Uimirea acestora a fost și mai mare când fanii au observat cât de apropiați sunt cei doi.

Elena Ionescu, surprinsă acasă la ea cu un concurent de la Survivor. Imaginile din miez de noapte, virale

Elena Ionescu, cântăreață, fostă componentă a trupei Mandinga, a câștigat competiția Survivor România, fapt care i-a adus simpatia foarte multor telespectatori. Acești au admirat cu toții cât de bine a luptat în cadrul show-ului, performanța sa fiind răsplătită cu premiul cel mare al concursului.

Competiția Survivor a ținut cu sufletul la gură o mulțime de telespectatori. Și pentru că publicul știe despre ea că este o femeie singură, mulți și-au dorit să o vadă cuplată cu alți colegi. De curând, vedeta a fost văzută alături de Iancu Sterp, fostul său coleg de la Survivor.

Elena Ionescu și Iancu Sterp
Elena Ionescu și Iancu Sterp

Cei doi se înțeleg de minune

Cei doi au fost finaliști în sezonul acesta și pare să fi păstrat o relație apropiată. De asemenea, Iancu Sterp a fost susprins alături de Elena Ionescu, noaptea, acasă la ea. Astfel, foștii finaliști au fost surprinși destul de apropiați, lăsând tuturor mari semne de întrebare.

Imaginile cu Elena Ionescu și Iancu Sterp au fost postate chiar de către fostul concurent Survivor, pe contul său de Instagram, într-un story. Iancu Sterp și Elena păr să se înțeleagă de minune, iar fanii au observat chiar o apropiere neașteptată între cei doi. Foștii concurenți de la Survivor au petrecut împreună seara, alături de Culiță Sterp și Alexandru Bobicioiu.

Fanii celor doi ar vrea să îi vadă într-o relație de dragoste

Acum, fanii celor doi s-au gândit rapid că între Elena și Iancu Sterp ar putea fi ceva mai mult decât o prietenie. Cu toate astea, nimeni nu are această certitudine. Deocamdată, cei doi par să se înțeleagă de minune, fiind extrem de glumeți în cadrul story-ului.

”Elena: Ce cauți, mă, la mine acasă?

Iancu: Am venit să îți mănânc mâncarea

Elena: Ți s-a făcut fomiță?

Iancu: După ce mi-a furat trofeul de sub nas, acum îmi cântă melodia

Elena: Ți-l mai arăt din când în când dacă vrei

Iancu: Mi-l arăți și mie, te rog?

Elena: Ține-te, bravo. Dar ține-o mai pe rap așa. Poate te învață fratele tău”, este discuția savuroasă dintre cei doi foști colegi.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI