Andreea Bănică rupe tăcerea. În ce stare ajunsese Claudia Pătrășcanu în casa lui Bădălău

Andreea Bănică rupe tăcerea. În ce stare ajunsese Claudia Pătrășcanu în casa lui Bădălău
Andreea Bănică, martor în procesul de divorț dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău

Divorțul dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău a trecut la o nouă etapă. În cursul zilei de astăzi a avut loc procesul, la Judecătoria Sectorului 6. Cu această ocazie, Andreea Bănică, prezentă în fața Instanței în calitate de martor, a vorbit despre situația prietenei sale. Cântăreața a dezvăluit în ce stare ajunsese Claudia Pătrășcanu în casa lui Bădălău.

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău, din nou în fața judecătorilor

Cei doi foști parteneri sunt în plin proces de divorț, ce pare să nu se mai termine. Astăzi, în cadrul unei noi înfățișări, în fața judecătorilor a fost prezentă și Andreea Bănică. Cântăreața este prietenă de ani buni cu Claudia, blondina fiind adesea alături de ea în situațiile dificile din căsnicie. În calitate de martor, Andreea a vorbit despre relația pe care cei doi foști parteneri o aveau. De asemenea, a spus instanței și despre momentele dramatice prin care a trecut Claudia Pătrășcanu în casa lui Bădălău.

Claudia era foarte slăbită. Am filmat-o pentru a avea amintiri. M-am simțit prost că făceam asta atunci. Știam că la un moment dat se poate ajunge la un astfel de proces. Plângea în hohote atunci. Nu știu cum are puterea asta, a mărturisit Andreea Bănică, pentru Antena Stars, la ieșirea din sala de judecată.

Claudia, data afară din casă. Andreea Bănică i-a sărit în ajutor

Mama copiilor lui Gabi Bădălău pare să fi trăit un adevărat coșmar alături de fostul soț. În urma înfățișării de astăzi, Claudia a lansat o serie de acuzații la adresa familiei lui Bădălău. Femeia susține că fosta soacră i-ar fi luat banii din concerte și nu i-a mai înapoiat cântăreței. Pe de altă parte, Andreea Bănică a povestit judecătorilor momentul în care Claudia i-a cerut ajutorul. Bruneta a fost dată afară din casă de Bădălău, iar Andreea a venit să o ajute.

Exact așa mi-a zis: „Blondo, m-a dat afară din casă”. I-am zis să mă lase să vin să mă adun. Mi-am sunat șoferul cu duba să merg să o iau pe Claudia. (…)Singura mea conversație cu Bădălău a fost când am luat-o pe Claudia de acolo. Am vrut să îi arăt latura cea mai frumoasă a vieții lor: copiii. Nu m-aș fi dus la TV niciodată să vorbesc, a dezvăluit Andreea Bănică.

Pentru că este mamă la rândul ei, Andreea empatizează cu prietena ei. De asemenea, vedeta este extrem de apropiată de cei doi copii ai Claudiei Pătrășcanu, recunoscând că îi iubește foarte mult.

În sală, normal, ca în orice sală de judecată se întâmplă lucruri. Mi se pare tot timpul că cineva de oprește. Însă susțin toate mamele, femeile din lumea asta. Sunt o feministă convinsă și țin foarte mult la acești copii. Asta m-a făcut să fiu aici. Îi iubesc foarte mult. Sunt mamă și știu ce înseamnă cât de greu este să îi crești când nu ai ajutor. Mi se pare incredibil de greșit câți oameni vorbesc despre asta. În loc să lase această familie să își vadă de viața lor, a mai spus Andreea Bănică, conform sursei citate.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI