Claudia Pătrășcanu, umilită de Gabi Bădălau chiar azi. Ce făcea el, de fapt, în timp ce ea îl aștepta la tribunal

Claudia Pătrășcanu, umilită de Gabi Bădălau chiar azi. Ce făcea el, de fapt, în timp ce ea îl aștepta la tribunal
Cum a fost umilită Claudia Pătrășcanu de Gabi Bădălau chiar azi, la tribunal

Problemele nu par să se mai termine. Claudia Pătrășcanu a fost umilită de Gabi Bădălau chiar azi. Ce făcea el, de fapt, în timp ce ea îl aștepta la tribunal este incredibil.

O nouă umilinţă pentru Claudia Pătrășcanu

Lacrimi amare pentru Claudia Pătrășcanu. După luni întregi de luptă în instanţă pentru cei doi copii pe care îi are cu fostul soţ, aceasta pare să fi ajuns la capătul puterilor. Invitată la emisiunea “La Măruţă”, cântăreaţa a povestit cum a fost umilită de Gabi Bădălau chiar azi, în timp ce ea îl aştepta la tribunal.

Bărbatul nu pare să fi fost interesat de problemele legale pe care le are cu artista şi şi-a văzut mai departe de vacanţa sa din Dubai.

“El încă nu este liber, încă suntem căsătoriţi. Nu se mai termina acest proces. Am ajuns să strig durerea mea ca mama pe Facebook. Norocul meu este că sunt un om cunoscut pentru ca în situaţia mea sunt multe mame în România.

Îmi doresc ca aceşti copii să rămână lângă mama, aşa cum este normal. El vine în instanţă şi spune că sunt denaturata, că nu am grijă de copii. Eu le doresc doar binele. Azi a fost un proces pentru probe iar el nu s-a prezentat. Instanţa nu îl obliga să facă testul anti-drog. El se învârte în cercuri dubioase, copiii vin acasă şi îmi povestesc lucruri. Nu pot să vorbesc despre asta la TV.

Azi nu a venit pentru că este în vacanţa cu x şi cu y. Este un părinte iresponsabil. Eu am încercat să îl ajut pentru că ştiu că el consumă substanţe interzise. Venea acasă cu stări ciudate şi îmi spunea să îl las în pace pentru că a luat astfel de substanţe. Şi părinţii lui Gabi ştiu ce se întâmpla cu el.

El voia să ia şi copiii în Dubai. Cum să accept aşa ceva?! Dacă se pierd? Dacă nu are grijă de ei?”, a spus aceasta, la PRO TV.

Reacţia Claudiei Pătrăşcanu după întâlnirea fostului soţ cu Bianca Drăgușanu

După ce a văzut imaginile din presa mondenă cu Gabi Bădălău şi Bianca Drăgușanu, Claudia Pătrăşcanu a dorit să îi transmită soţului ei că încă nu este un bărbat liber, aşa cum a precizat zilele trecute.

“Gabi Bădălău, țin să te anunț că nu ești liber și că ai multe responsabilități față de copiii tăi la care ai renunțat pe 14 august 2019, în detrimentul unei vieți dezordonate. Mă plimbi pe holurile unei instanțe de un an și jumătate, fără să-mi dai divorțul, motivând că ești în vacanță cu Daniela Crudu, cu Bianca Drăgușanu! Acest mesaj este către oamenii legii în mod special: Faceți ceva!”, a scris Claudia Pătrăşcanu pe Facebook.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI