Gabi Bădălău, șantajat de Claudia Pătrășcanu? Răsturnare de situație ireală în divorțul anului

Gabi Bădălău, șantajat de Claudia Pătrășcanu? Răsturnare de situație ireală în divorțul anului
Gabi Bădălău este șantajat de Claudia Pătrășcanu?

Informații șocante ies la iveală în cel mai urât divorț din showbizul românesc din ultimul an. Gabi Bădălău, șantajat de Claudia Pătrășcanu? Răsturnare de situație ireală, mai ales după ce artista a apărut de câteva ori la TV să își povestească drama.

Gabi Bădălău, șantajat de Claudia Pătrășcanu?

Scandalul dintre cei doi foști soți continuă. După ce Claudia Pătrășcanu a apărut din ce în ce mai des la tv, povestind drama sa, Gabi Bădălău se apără. După o perioadă de 2-3 săptămâni în care a petrecut de zor cu Bianca Drăgușanu în Dubai și apoi Maldive, Gabi Bădălău a revenit în România.

Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu au aterizat vineri în România. Acesta nu a mai zăbovit mult cu blonda și s-a dus imediat la Constanța să își vadă fiii. Acolo, Gabi susține că a fost ținut ore întregi afară deoarece Claudia Pătrășcanu nu a vrut să îi dea copiii.

“Azi așteptam copiii acasă, rezervasem să-i duc la munte. Am stat până la 5 la poartă. Nu m-a lăsat nici să-i văd. După două săptămâni de stat la ea, copiii sunt influențați. Copiii când vin la mine îmi zic! De 6 luni m-a blocat pe video, nu pot să-i vâd pe video. De doi ani de zile eu îi susțin financiar și pe ea , și pe copii. Nu le lipsește nimic copiilor și nici ei” a declarat Gabi Bădălău la Antena Stars, la emisiunea lui Dan Capatos.

Gabi Bădălău vrea să îi facă plângere penală Claudiei Pătrășcanu

Furios din cale afară după ce soția a spus în direct, la PRO TV, că este consumator de droguri și că își neglijează copiii, Gabi Bădălău a pus piciorul în prag. Acesta susține că îi va face plângere penală:

“O să-i fac plângere penală. Claudia mă șantajează cu copiii. Acum câteva luni am primit o hârtie în care Claudia îmi cere 15.000 de euro și un apartament, plus cheltuieli cu școala copiilor”, a declarat Gabi Bădălău, la Xtra Night Show.

“Am înțeles că ea ar vrea custodie exclusivă, de aceea mă acuză că sunt traficant. Luni am programare la IML să fac testul antidrog. În nici un caz nu pot să-i dau 15 000 de euro, eu consider că-i ajung 2000-3000 de euro. Eu plătesc tot, școala copiilor, tot. Veniturile mele legale nu sunt așa de mari ca să-i dau 15.000 de euro. La cum se poartă acum, cred că s-a măritat cu mine pentru bani”, a mai spus Gabi Bădălău, la aceeași emisiune.

Claudia Pătrășcanu l-a denunțat pe Gabi la DNA

Gabi Bădălău a mărturisit, în cadrul emisiunii de la Antena 1, că fosta soție este cea care l-ar fi denunțat la DNA pentru niște afaceri. După toate aceste gestul care denotă ură, nu iubire, Claudia Pătrășcanu ar fi încercat să se împace cu el.

“Eu nu am încredere în ea, ea ne inregistra în casă când vorbeam de afaceri, trimitea la DNA. Am fost chemat la DNA. M-au audiat și am primit neînceperea urmăririi penale. Ce înseamnă “prăduiala” asta? Ferească Dumnezeu să mă apuc să dau înregistrări cu ea! Am ajuns la disperare! Ea a încercat să ne împăcâm, dar nu o pot ierta”, a mai spus Gabi Bădălău.

“Ea a fost respectată la noi acasă. A avut nu știu câte bone, eu nu am dat o palmă niciunei femei, părinții mei o tratau bine. Ce carieră avea ea? Era vreo Delia să cânte pe 10.000 de euro? Recunosc că am înșelat-o! De atunci trăiam numai în stres. Mă punea să-i dau video unde merg”, a mai dezvăluit acesta.

Claudia Pătrășcanu nu s-a putut abține și, cât timp Gabi Bădălău a fost în compania Biancăi Drăgușanu, i-ar fi dat acesteia multe mesaje. “Nu-mi place să vorbesc de viața personală. Dar a zăpăcit-o pe Bianca cu mesaje Claudia”, a mai adăugat Bădălău.

Întrebată despre acest lucru, Claudia a negat:

“Nu știu ce mesaj i-am trimis eu Biancăi. Pe mine nu mă interesează relația lui cu Bianca Drăgușanu. Nu am jignit-o. Să dea ea mesajele. Dinspre partea mea să fie bărbat și să divorțeze mai repede. Probabil că in curând Bianca va sta la masă cu copiii mei”, a mai spus Claudia.

Claudia Pătrășcanu se apără

“Ce a spus acum Gabi înțeleg că el încă are ură pe mine. I-am făcut plângere pentru amenințare cu moartea, că nu respectă programul de întâlnire cu copiii. Mă șochează ce spune Gabi cu plângerile făcute de mine la DNA. Eu nu l -am înregistrat niciodată, nu aveam când, pentru că el nu venea acasă. Dacă Gabi face așa afirmații, să vină cu dovezi.

Azi trebuia să vină să ia copiii. Le-am făcut valiza. I-am pregătit și întrebați-l cum plângeau copiii. Copiii vin și spun ce spune Gabi despre mine, că sunt urâtă și proastă. Există un contract de mediere. Eu nu i -am cerut banii ăia, 15 000 de euro. Să vină cu hârtia. Eu nu trăiesc din cele 25 de milioane pe lună pe care ni le dă Gabi.

În 2019, el și-a făcut acea amantă, a fost un scandal monstru. Văzând cât a cheltuit cu acea amantă, eu am cerut o sumă, dar nu așa de mare. Este mincinos! Eu mi-am dorit acest divorț. El a venit acum două săptâmâni la mine și a sărit să mă pupe”, a declarat Claudia, în aceeași emisiune la Antena Stars.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI