Ce a spus Pavel Bartoș după ce s-a născut copilul Ginei Pistol și al lui Smiley: ‘El nu realizează’

Ce a spus Pavel Bartoș după ce s-a născut copilul Ginei Pistol și al lui Smiley: ‘El nu realizează’
Ce a spus Pavel Bartoș după ce s-a născut copilul Ginei Pistol și al lui Smiley

Veste mare pentru Smiley și Gina Pistol. Fiica lor s-a născut marți, 9 martie, iar cele două vedete nu-și mai încap în piele de fericire. Prietenii, colegii și familia sunt alături de ei în aceste momente speciale. Ce mesaj i-a transmis Pavel Bartoș colegului său de la Românii au Talent.

Ce a spus Pavel Bartoș după ce s-a născut copilul Ginei Pistol și al lui Smiley

Gina Pistol și Smiley sunt cei mai fericiți părinți. Artistul și vedeta Antena 1 au devenit părinți marți, 9 martie, atunci când frumoasa blondină a adus-o pe lume pe fiica lor, anunț pe care l-a făcut pe Facebook:

„Asa incepe fericirea. Suntem deja 3. Fetita nostra s-a nascut astazi, este sanatosa, are 3,230 kg si 51 cm lungime, iar Dana Oprescu, medicul nostru, ne-a spus ca este perfecta. Multumim pentru toate gandurile si urarile. Revenim cat de curand cu vesti, imediat ce vom fi in stare”, a scris proaspăta mămică, emoționată, pe pagina ei oficială de Faceobok.

Fanii au luat cu asalt conturile de socializare ale Ginei și ale lui Smiley, unde le-au trimis sute și mii de mesaje în care le urau toate cele bune, spunând că abia așteaptă să cunoască pe micuța lor prințesă. Pavel Bartoș nu s-a lăsat nici el mai prejos. Colegul lui Smiley de la Românii au Talent a fost foarte emoționat pentru prietenul său de platou, pe care îl consideră parte din propria sa familie. Simpaticul actor l-a dat de gol pe Smiley în emisiunea La Măruță, spunând că solistul radiază de fericire încă de acum nouă luni, când a aflat că va deveni părinte pentru prima dată.

„Mă bucur că i s-a întâmplat (n.red. că a devenit tătic)! E parte din familia mea și parcă zici că fratele, sora, cineva tare drag mie mi-a facut o bucurie. Erau foarte emoționați (n.red. el și Gina), el nu realizează că de vreo 9 luni are o față schimbată, de om fericit”, a declarat Pavel Bartoș în emisiunea La Măruță, de la PRO TV.

Smiley, prima reacție după ce a devenit tătic pentru prima dată

Smiley a rămas fără cuvinte atunci când și-a văzut fiica pentru prima dată. Fericitul tătic a fost atât de emoționat încât abia și-a făcut curaj pentru a le spune câteva cuvinte fanilor săi, care așteptau cu nerăbdarea marele anunț:

„Dacă ar exista litere fericite, ele ar fi cu siguranță următoarele: “Am devenit părinți!” Gina se simte bine, a născut în seara aceasta, fetița nostră este sănătoasă, are 3,230 kg și 51 cm lungime, iar Dana Oprescu, medicul nostru, spune că este perfectă.

Sunt primele ore din cea mai frumosă poveste din viețile noastre și stim deja că nu știm nimic din tot ce ne așteaptă. Aveți deja imagini cu noi și emoțiile noastre de dinainte de a fi 3.

Sunt așa cum le-am trăit și cum au năvălit peste noi. Vi le arătăm ca unor prieteni buni. Vă mulțumim pentru felul în care ne-ați fost alături în toată perioada asta! Să fie soare!”, a scris Smiley către fanii lui, pe Facebook.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI